< HomePage | Снимки
<- Вторник, 11 Май 2004 | Начална страница | Четвъртък, 13 Май 2004 ->
Сряда, 12 Май 2004
18:46

Един дъждовен ден. Да каже човек, че съм почивал - не съм, просто когато човек е извън офиса или въобще не се мерне там в работно време някак си се чувства отпочинал. Бях на среща във ФМИ, която мина ползотворно (ебати и клишето), после се засилих към студ. град, където ме чакаше едно Slack-че за обновяване. Пуснах го да се обновява и докато се свалят пакетите успяхме да прескочим до Романс в Симеоново където похапнахме добре. За пореден път когато ходя там не преяждам! Силата е с мен, щом издържам на такива изкушения. След като се върнахме пакетите още не се бяха свалили и ги оставих да си продължават. Надявам се след обновяването да няма проблеми. Не би трябвало но все пак никога не се знае.

В адското задръстване по центъра не успяха да ми се скъсат нервите, но все пак като се прибрах в офиса си пуснах Sade, ей така просто за да ми е хубаво на душицата.

23:59

Срещата на ИББ за пръв път беше отвън, хубавото време си дава своето. Доста смях забавления и простотии от моя страна. Кво да се прави, като ми се събуди просташката черта от характера и нямам спирка, то си идва от вътре :)