< HomePage | Снимки
<- Петък, 9 Март 2012 | Начална страница | Четвъртък, 19 Април 2012 ->
Сряда, 11 Април 2012

Най-забавният филм, който съм гледал в последно време е Endhiran (Robot). Филмът е индийски и ако някой ми беше казал, че ще ми харесат дори песните никога не бих повярвал. Екшън сцените къртят и изобщо филмът е силно препоръчителен. Дърпайте и гледайте. Става за гледане дори и без човек да е яко напушен (макар че ако е, вероятно забавлението ще е още повече).

Другите филми, които прегледахме през последната седмица бяха - Contraband с Марк Уолбърг, който става горе-долу. Les Lyonnais, който беше биващ френски екшън. Immortals - супер екшън с главен герой Хенри Кавил, заради който след това пък гледахме Stardust /където има малка роля/. Stardust е филм от 2007-ма и се оказа приятна изненада със силен актьорски (Мишел Пфайфър, Клеър Дейнс, Робър Де Ниро и други) и интересен сценарий. Друг хубав филм за гледане е Whatever Works на Уди Алън. Изключително забавна комедия.

Покрай добрите попадения имаше и няколко греди, но тях няма да ги споменавам просто защото в момента, в който филмите бяха свършили вече ми се бяха изпарили от главата.

Следващо включване - след месец :)