< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 17 Януари 2011 | Начална страница | Понеделник, 7 Февруари 2011 ->
Сряда, 2 Февруари 2011

Не разбрах какво толкова разни хора реваха покрай преброяването онлайн. Регистрирах се, попълних всичко и цялото упражнение ми отне не повече от петнайсет минути. Не съм гледал кога ми е пристигнал е-мейлът защото паролата я пишеше на страницата за регистрация. Като се има предвид, че попълвам за четири човека не съм усетил някаква особена мъка. Ако трябваше някой да ми виси у дома и да драска с химикал по някакви анкетни карти щеше да е доста по-тегаво и даже бях решил да се покрия от това занимание.

Онлайн преброяване - бравост. Сега само не решавайте, че онлайн гласуването е добра идея.

[ Коментари: 8 ]
Коментари

В първите часове на преброяването паролата не се показваше веднага, а пристигаше по е-майл. Моята пристигна след около час, десетки други хора се оплакваха за същото.

Като изключа това забавяне, всичко друго беше наред.

Написа Суворов на 02-Feb-2011 16:55


Регистрирах се сутринта, а паролата дойде в късния следобед.

Написа Николай Цветков (www) на 02-Feb-2011 17:04


Ти хубаво си се преброил онлайн, но пак трябва да даваш листчета на физически преброител.

Написа otto на 03-Feb-2011 07:24


Просто ще разпечатя номера и ще го залепя на входната ми врата.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 03-Feb-2011 08:11


Преброяването към 1-2ч посред нощ мина точна за 15мин с все изпращането на паролата на пощата ми...
А иначе по-добре дай листчето на някоя баба съседка дето ще си е в тях, че иначе освен преброител може да те навести и някоя бригада за оглед и приватизация...

Написа np на 03-Feb-2011 10:51


Според мен това с паролата по е-мейла в началото беше напълно безмислено упражнение.
Прекрасно е че са направили формичката да можеш да ходиш напред-назад да я коригираш без да пишеш наново, но не са я тествали достатъчно - без да искам нацъках 1 временно присъстващо лице и влезнах в абсурден цикъл от който можеше да се излезе само чрез подаване на фалшиви данни за това лице, което направих с личен номер на чужденец. Това няма да се отрази в статистиката, просто беше workaround заради льо програмистите дето са създали конфликт при проверка за коректност и корекция на данните.

Написа MiCRoPhoBIC (www) на 03-Feb-2011 12:16


И на мен ми отне към 10-15 мин. и почти нямах затруднения. Сега доколкото разбтах трябва да си пазим номерчето и като минат по домовете да им го кажем :)

Написа Калоян Цанков (www) на 03-Feb-2011 17:40


...
Сега само не решавайте, че онлайн гласуването е добра идея.
......

Само стой та гледай :)
След като и дядото на нивата с овцете ползва интернет, що да не икономисат някой лев от разпечатване в чужди печатници, а не дръпнат някоя обществена поръчка за онлайн гласуване, така ще знаят къде своевременно да идат да запалят скарите и ще има кебапчета на корем :)

Написа маркo на 03-Feb-2011 19:33