< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 20 Септември 2010 | Начална страница | Сряда, 29 Септември 2010 ->
Вторник, 28 Септември 2010

Очаквано Мачете се оказа ебати филма. Силно го препоръчвам, само не го гледайте прекалено сериозно, че ще решите, че е идиотщина. Родригез като режисьор, сценарист, монтажист и писал музиката е правил каквото си иска и резултат е изключително брутален и весел. Култова реплика "Machete don't text".

Без изненада в Knight and Day. Том Круз е досаден, а Камерън Диаз противна. Не знам кой я е нарочил тази за "секс символ" ама ще му пожелая да отиде да си вдигне диоптера с двуцифрено число. Филмът е тъп, не е забавен и невероятно предвидим. Да не се гледа в никакъв случай.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

+1 за този пост. Напоследък гледам всичко старо на Тарантино, щото новата продукция е за боклука.

Написа mayon (www) на 28-Sep-2010 08:21


До сега не бях гледал филм, в който Стивън Сегал да умира!!! Все едно да убият Чък Норис. Само за това филма ми е фаворит. А и колкото и да е грозен, Мачетето не остави нито една жена във филма незадоволена... Рядко вече правят филми, от които истински да се развличам.

Написа Юли на 28-Sep-2010 09:23


Гледал си Мачете не прекалено сериозно, но си гледал Knight and Day сериозно. Що така? И той не е претендирал да е нещо повече от развлекателен екшън с двама известни актьори. Не се и напъва да е Гражданинът Кейн, нали?
Май ако аз направя обратното мога да напиша точно обратното ревю с препоръки...

Написа Михаил (www) на 28-Sep-2010 10:34


Не съм гледал Knight and Day сериозно, просто филмът е зле и няма едно качество, с което може да се похвали (отделно, че двамата главни герои са ми противни, но бях решил да им дам още един шанс). Случаят с Мачете е съвсем, съвсем друг.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 28-Sep-2010 12:41


"само не го гледайте прекалено сериозно, че ще решите, че е идиотщина."

За мачете - както обикновено си прав. Аз на второто (или третото?) (опит за) гледане се отказах - много ме кефят и актьорите и актьорките (основно актьорките, нали), ама... де да знам. Това не е алтърнатив сюжет. Клише, предвидимо и тъпо. Абе гадно е малко щото каста е готин. Дани Трехо примерно като главен герой. Срам :) Тъпа работа.

п.с.
Knight and Day даже не го гледах. Нямам чак ТОЛКОВА свободно време.

п.с.2

"Том Круз е досаден, а Камерън Диаз противна."

Мерси за честното мнение. Убеден съм, че е така :)

Написа ed на 30-Sep-2010 03:50