< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 17 Юни 2010 | Начална страница | Неделя, 27 Юни 2010 ->
Петък, 25 Юни 2010

Брех, веднъж да съм в отпуск и далеч от мрежа и гдбоп да се събудят този път атакувайки страшната престъпна група стояща за chitanka.gdbop.com.

Браво пичове, страшни сте. Само дето ефектът ще е като преди четири години когато гонихте народната библиотека. Както тях ги бутнахте в панделата, така и читанката ще затворите. Издателите, аре у лево стига сте ревали. Всеизвестни са практиките ви да плащате минимум за преводи, минимум за оформление и печат и не ми се слагайте в една редица с авторите и преводачите. Вие сте излишна измет, на която времето и свършва.

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Че кога пък са гонили Народната Библиотека? Нали по спомени, само някакви Праводържачи се бяха плюнчили, че държели нещо,ама така и нямаше снимков материал какво аджеба държат против Библиотеката, та си останахме всинца невежи за пусти му права. Даже някаква стихотворна форма се мотаеше из интернета, сиротна и без отговор.
Явно късмет са изкарали ония престъпници от Библиотеката, по-меко е било правителството по онова време, спрямо гадните библиотечни пирати.
А ти, друг път не излизай в отпуск. Гледай какви работи стават.

Написа Габо (www) на 25-Jun-2010 23:20