< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 11 Юни 2009 | Начална страница | Четвъртък, 18 Юни 2009 ->
Сряда, 17 Юни 2009

Филмите, които излизат в последно време по правило са по-зле от филмите от преди няколко години затова и като ми се гледа филм първо се оглеждам за нещо старо, което съм изпуснал. Днес започнахме с Along Came a Spider с Морган Фрийман и едно русо девойче. Филмът бива, дори ме изненада леко със сценария си (сигурно защото не внимавах, а си пийвах вискенце). След три дни гледане на Two and a half Man изведнъж ми се прищя и аз да си пийна нещо, а се оказа, че в хладилника имам една бутилка останала от ергенското ми парти, толкова се пие у дома...та както е и да, филмът става, нищо че е от преди седем години, спокойно може да го гледате.

След като изтупахме архивите минахме на най-новото - X-Men: Wolverine. Очаквано развитие (все пак филмът е по-комикс), тук там някой ефект, а нашето момче ги разбива всички. Лекичко направиха връзка с предишните серии, които всъщност като време се развиват след тази. Ако си нямате друга работа или сте фенове на Хю Джакман филмът може да се гледа, иначе гледането му по-скоро ще бъде загуба на време, което можете да отделите в ядене, пиене и седене на тоалетната.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Мда, бива го along came a spider - още е от дните дето дедо Фрийман беше в кондиция да прави готини филми... Преди да дойде в България демек :)
В тая връзка и аз се оглеждам за некое муви и понеже много се изкефих на Тимофей Березин (с Paddy Constantine) исках да си дръпна In America http://www.imdb.com/title/tt0298845/ пак със същия артист само че уви няма никви сийдъри... Баси как може да има 800 сийдъра за FirstAnalQuest, а нито един за тоя с оценка 7.9 в ИМДБ. Безобразие лол :)

Написа ed на 17-Jun-2009 18:08


В торентс.ру го има и сийда е добър. Е, с професионален руски дублаж е, ама ще го преживеем. :-)

Написа Коко на 18-Jun-2009 07:59


ed и аз се опитах да го дръпна In America от замундата но имаше само един сийдър. Оставих го да се сваля и за мой късмет точно само от тоя единствен сийдър успях да сваля.
За всеки случай ако не ти върже от там (или ако си го свалил вече) съм го качил тук:

http://homeunix.ibox.bg/~detach/In.America.2002.XviD.AC3-WAF/

Написа Иван Димитров (www) на 20-Jun-2009 16:57


Хей, благодаря ти много за това! Точа го от пиратския залив но с 5 кб/с сигурно щеше да отнеме седмица/две/&#8734; :) А това си е направо скрит "gem". Още веднъж, благодаря!

Написа ед на 21-Jun-2009 20:51