< HomePage | Снимки
<- Сряда, 10 Юни 2009 | Начална страница | Сряда, 17 Юни 2009 ->
Четвъртък, 11 Юни 2009

Надявах се Terminator: Salvation да има нещо общо с Хрониките на Сара Конър, обаче съм прецакан. Не само, че няма нищо общо ами и като цяло историята във филма е супер измислена и без връзка с каквото и да е. Вярно, че Бат Арни прави появяване (вероятно компютърно генериран), обаче хич не е достатъчно. Очаквайте скоро Terminator 5 с още по-безумен сценарий. Вероятно в следващата серия ще са забравили, че нашето момче Джон Конър трябва да е цял живот на имуносупресори и ще си припка като пич. Така е по филмите, нямаха антибиотици ама успяха да направят трансплантация на сърце от умрял преди двайсет години както си стояха в пустинята.

"Далаверата" от гледането на филма, ако изобщо може да се нарече така е, че ме светнаха, че четвъртък преди 14 часа прожекциите са по 4 кинта, което вече е горе-долу нормална цена за гледане на кино. Изгледахме няколко трейлъра (само тъпи филми), като един особено ми направи впечатление.

Някаква девойка започва работа в банка и отказва отстрочка по ипотеката на странно изглеждаща баба. Бабата се оказва демон от Ада, който започва да преследва девойката, но предполагам краят ще е щастлив. Та какво ще научим от този филм? Най-малкото - демоните от ада не могат да се оправят с пари (щом не си плащат ипотеките), а пък работата на банковите служители може да бъде много опасна. Тъпо++.

[ Коментари: 7 ]
Коментари

До 18ч е 4лв, а после 5лв, което действително е една реална и допустима цена за кино, особено за съмнителното удоволствие от филмите, което рядко е гарантирано и оправдано. Колко лесно би било с една подобна практика да привлекът ученическата аудитория през делничните дни, вместо залите им да стоят празни, ама де акъл.

А филмчето си е толкова глуповато и несериозно, че антибиотиците са му най-малкия проблем. Между другото, те си казаха, че антибиотици се намират, но трудно, щото явно съпротивата си ги къта, както къта и фабриките за производство на оръжие, фермите за зарзават и т.н. А за имуносупресорите няма проблем, все пак медицината навярно е напреднала изключително много в тези 10 години след ядрената зима, щото на никого не му личеше да има мутации и облъчвания :D

Написа gamar (www) на 12-Jun-2009 10:51


Аз съм силно разочарован от филма. Отидох с що-годе добри очаквания, въпреки че знаех, че не може да бъде нещо велико, но все се надявах, да греша. Какъв беше смисъла да го убиват и да го съживяват, така и никой не разбра.

В кое е кино са тия цени, защото днес от 3 гледах филма в мола и си ме изръсиха по 9 кинта за билет?

Написа Илиян Бетовски (www) на 12-Jun-2009 19:56


В Арена.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 12-Jun-2009 20:04


И в киното на City Center Sofia (до хотел "Хемус") билетите са по 4 лв. в четвъртък през деня и по 5 - вечер. Май само в мола все още нямат подобна оферта.

Написа Силвина (www) на 13-Jun-2009 13:11


Що да не ви хареса? Това за мене си бяха много хубаво загубени час и нещо. Хареса ми филмчета, но може би защото отидах за зрелището. На няколко пъти се чудех как ли щяха да се орпавдаят за темпоралната аномалия, ако Конър наистина го бяха убили, но това са си чисто теоритични глупости! Колкото до рекламите - харесах си 2 филма за губене на време това лято
Хари Потър (нещо не излизат никакви фентазита) и Трансфоремърс 2 (на голям екран сигурно ще е зрелище).

Написа Станислав Атанасов (www) на 14-Jun-2009 11:51


Чудесно, бях се засилил да го гледам в обедната почивка в Арена, но ще пропусна. Глождеше ме чувството на глупост, витаеше силно из трейлъра, ама пусто любопитство...

Написа Кирил на 15-Jun-2009 11:48


Дам, филма беше много слаб. Като цяло ставаше за гледане, обаче очакванията ми бяха други.

Написа MacTeP (www) на 18-Jun-2009 13:42