< HomePage | Снимки
<- Събота, 2 Май 2009 | Начална страница | Понеделник, 4 Май 2009 ->
Неделя, 3 Май 2009

Случайно гледах малко от футболен мач между Левски и Сливен (сините камъни?). Този спорт не ме пали и нищо чудно като имаме чудото наречено български футбол. Миналата седмица гледах малко как играят английските отбори и от видяното ми е 110% ясно защо футболът е религия на острова. Пичовете играят по 90 минути на високи обороти, играят сякаш живота им зависи от това. Да ги споменавам в един абзац с бг отборите си е чиста обида. Тези нашите тук не само, че ги мързи да бягат, то ги мързи да си подават, да мислят и изобщо се чуди човек, защо изобщо се занимават като не стават ама хич не стават.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Спомням си като дете супер много се кефех на мачовете в българското първенство тогава. Някак имаше хъс, имаше и много добри футболисти, които единственият им шанс за реализация бе в България. Бе друго си беше : )))
А сега не знам - само аз ли имам много силното чувство, че мачовете масово се продават и купуват и че се знае абсолютно всичко - от първо до последно място - още преди да е започнал първия кръг? Жалка работа... то затова всички чужди отбори ни мачкат здраво на клубно ниво - просто тук на тая територия не се играе футбол. Бе кво искаш - с такива мазни дебили като Батков и Вили Вуцов не може другояче да е...

Написа ed на 06-May-2009 07:38


Малко офф, но това "Сливен _сините камъни_" кърти отвсякъде!

Написа ед на 06-May-2009 07:39