< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 30 Април 2009 | Начална страница | Събота, 2 Май 2009 ->
Петък, 1 Май 2009

Никога не съм виждал толкова много автобуси на стадион Васил Левски и около Ал. Невски. Доста народ е тръгнал на почивка и като гледам резултатът не в полза на почивките в България. При цена от 220 лв, която чух за три нощувки със закуски и път за Гърция - нищо чудно.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Относно паркирането http://www.kato-idiot.com - някой да е попадал на това?

Написа Иван Зидаров (www) на 01-May-2009 07:45


Хахах туризмът е КЪМ СОФИЯ. Това са участниците в първомайския митинг на БСП.

Написа Комитата (www) на 01-May-2009 11:08


Като идиот е за идиоти, ама не е луд тоя дето яде баницата (собственика дето продава лепенките), а олигофрените, които са толкова малоумни, че биха дали пари, за да вандализират нечий автомобил. Много прост народ, чак да му се доплаче на човек.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 03-May-2009 10:05


Има нещо такова, чак във Виена се усеща, че в България са почивни дни.
п.с. само нашенци карат в BUS лентата на гратския транспорт!

Написа Мартин Душков (www) на 05-May-2009 20:20


Тези стикери, за които стана дума малко по-нагоре си имат смисъл. Поне имаха преди време, когато се даваха безплатно и с цел най-сетне "драйвърите" в БГ да се научат че тротоара все пак не е за да се паркира там, а за да се минава пеша! Да ме извиняват шофиращите, но не е лошо да се сещате че освен коли има и други начини за предвижване и не е лоша идея да оставяте шанс за това. Омръзнало ми е да трябва да излизам на платното за да мога да мина по някоя улица. И за капак като ходя там някой друг "драйвър" може да реши че не е нужно да изчака да намеря място да се слрия и да мине през мен.

Написа Михаил Стефанов (www) на 13-May-2009 21:27