< HomePage | Снимки
<- Петък, 17 Април 2009 | Начална страница | Неделя, 19 Април 2009 ->
Събота, 18 Април 2009

Да се сещате някой друг град в Южна България с остров?

Промените на Острова в Пазарджик са драматични. Неслучайно от няколко човека чух "трябва да отидеш да го видиш станало е много хубаво". Мислех си, е какво пък толкова почистили са, оправили са, сигурно е добре, обаче не очаквах колко труд е хвърлен, за да стане мястото наистина приятно. Възстановена е зоологическата градина, колодрума е изцяло ремонтиран, има игрища за мини футбол, баскетбол и плажен волейбол, има цветя, чисто е, няма кучета, но пък има охрана, има влакче, което върти из острова, супер е за каране на колело, тичане и изобщо чудесно място за почивка в края на работния ден.

Изпълва ме гордост и огромна радост, че най-накрая се намери кмет, който да си свърши работата! За всички преди него имам реторичен въпрос - мамицата ви крадлива, как ви не беше срам по четири години да си чешете мадурите, да си пълните гушките и едно нещо за града да не направите?

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Ама естествено, че има друг град в южна България с остров... на има няма 32-35 километра от Пазарджик - Пловдив. Да те водя да го видиш, ако те го знаеш :)

Друг е въпроса на какво прилича тоя остров. Носят се слухове, че следващото издание на Сървайвър ще се снима там. Карибските острови ряпа да рупат пред неговите джунгли, папатакозили, змии и кърлежи.

Написа Йордан на 22-Apr-2009 05:25


Ямбол, е градЪ! Има цял квартал разположен на остров.

Написа Драго на 22-Apr-2009 12:08