< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 2 Април 2009 | Начална страница | Събота, 4 Април 2009 ->
Петък, 3 Април 2009

Ако решите да гледате Knowing (Знамение) - новия филм с Никълъс Кейдж, ще се окажете жестоко прецакани. Филмът е едно ниво над тоталната боза и то само защото има експлозии и катастрофи. Филмът е несвързана поредица от събития. Професор Кейдж търчи насам-натам, опитва се да спасява хората, но краят идва бързо и зрителят остава да се чуди защо 2/3 от нещата, около които се върти филмът се оказва, че са сложени просто ей така, за да се случва нещо докто минава времето, а всъщност като се замислиш нямат никаква връзка със ставащото. Ако бях дал пари, за да гледам подобен филм на излизане бих се огледал за туба бензин и поискал огънче.

Та вместо да гледате wannabe екшъни (смотани при това!), по-добре гледайте откровено безсмислен филм като Реджеп Иведик, поне ще се посмеете от сърце. Любим цитат от филма "Агресивен съм и имам комплекси". Втора част ще се гледа с удоволствие.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Ако искаш известна доза смях може да гледаш и A.R.O.G или иначе казано G.O.R.A. втората част.

Написа Илия на 04-Apr-2009 14:31


Втора част на Реджеп Иведик е не е добра като първата

Написа MacTeP (www) на 04-Apr-2009 14:58


Гледах част 2 преди 1-2 месеца. ВЕЛИКА Е! Значи, и аз съм българин, знам за 5те века робство и колко злини са сторили турците. Но няма да си кривя душата - българското кино може само "да смуче х*я на съседите". Когато видя БЪЛГАРСКИ филм, който поне се доближава по entertainment value до Реджеб Иведик, то... Абе стига с тея мечти бе... :)

Написа ед на 14-Apr-2009 14:35