< HomePage | Снимки
<- Неделя, 15 Март 2009 | Начална страница | Вторник, 17 Март 2009 ->
Понеделник, 16 Март 2009

Ползата от случайно промъкналите се реклами е, че откривам подобни проекти...След социалните мрежи за обща употреба, да влязат специализираните!

Социална мрежа за фермери

Ако посетите сайтът, ще се впечатлите от аватарите на регистрираните, в които преобладава тракторът с главно Т. Лично за мен гореспоменатият сайт е изключителен извор на хумор и забава.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Незнам кое точно ти е чудно. Фермертите наистина си имат вземане-даване с трактори. Сещаш ли се... от онези големите, които ти гледаш на снимка.
С риск да прозвуча малко налудничаво ще кажа: тракторът е дясната ръка на фермера.
А?!?! Представял ли си си някога такова нещо... на къде върви света...
Мислех да го запазя в тайна, но айде и това ще издам - млякото наистина излиза от крави... не от кутийките в супермаркета.
И сега, когато всичко детско вече е разбито ще попитам... абе ти какъв аватар очакваш да си сложат фермерите ? Ако се загледаш в един авто форум, ще откриеш че преобладаващите аватари са... на коли... да бе, наистина.

Айде със здраве !

Написа YORK (www) на 24-Mar-2009 07:46


Верно е много весело сайтчето.
Ето тая емотиконка отсега май ще я ползвам вместо :) :
http://fermer.bg/themes/red/images/emoticons/1230979955462.gif

Написа ed на 24-Mar-2009 11:22


Абе не е като http://youtractor.com - като youtube ама само видеа на трактори. :)) хаха
Явно има фенове. Лошо няма. :)

Написа Иво на 24-Mar-2009 21:58


Може наистина на някои да Ви звучи смешно, но това си е самата реалност. Преди време когато летата прекарвах на село при баба и дядо имах връстници чиято детска мечта беше да станат трактористи. Аз тогава гледах с лека насмешка и нямах търпение да се върна та да пуцам контра сещам се и за един заек къде го играех на осмака. Обаче ако се замислим всеки си е мечтаел за пожарникар космонавт дори и милиционер :) . Та тия момчета на село ракета няма от къде да видят защо да не си се кефят на трактора, както ние се кефим на някои DBS например ;) . И да отбелжа, че обикновенно най-голямата селяния е в градовете разни такива които не са успели да станат трактористи и са решили да доидат у градо. Е те определно са ми по смешни :)

Написа Dragomir Zhelev (www) на 25-Mar-2009 08:12


Че как да не е - нима дете с компютър в къщи да не мечтае да стане хакер?
Те децата в София не знаят какво е трактор и комбайн, за тях сиренето се "ражда" в Билла :)
Пък това ме навежда на мисълта, как ли изглеждат снимки на мод/немод/нати компютри на другата част от населението,за коят не им е работа да разбират от компютри (разни Марли-снимки и статус страници бяха като визитки ;))
Да не говорим, че един сървър струва 2-5000, докато един трактор струва 20-50 000 (предполагам всъщност)
Повтарям мнението на колегите, но не можах да се стърпя - земеделци, животновъди, приравнихме ги на 3-а ръка хора... тъжно, а ще става и страшно.

Написа Димитър на 25-Mar-2009 10:35