< HomePage | Снимки
<- Вторник, 27 Януари 2009 | Начална страница | Четвъртък, 29 Януари 2009 ->
Сряда, 28 Януари 2009

Интересни времена настанаха щом форумните тролове нарамиха оръжия и започнаха да отвличат автобуси. Чудесен пример защо из народа не трябва да има пушкала. Ако бяхме като в Щатите всеки да е въоръжен щеше да е страшно като знам колко откачени хора има. То и не е нужно да си откачен, за да си опасен ако имаш огнестрелно оръжие, на всеки му е падало пердето, а не си струва да гръмнеш някой само защото те е ядосал (въпреки че в момента на гръмването сигурно ще се почувстваш добре :)

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Ти нали си с колело бе, теб нема кой да та отвлече.
А доколко героя на описаната случка е форумен трол, може да се спори. Щото, освен че се е регистрирал с истинското си име, друга хвалба Нюз-а не можа да измисли та да се намърдат и те в новините. /още един премиер защо не трябва да си даваме истинските данни при регистрация/

Написа Габо на 02-Feb-2009 08:20


@Габо,

примерно

http://news.ibox.bg/news/id_953802622

коментарите долу

Не го знам трол ли е, изтрещеняк ли е, ама е много зле.

Написа N.Pepelishev на 02-Feb-2009 10:49


Не виждам логика. Тъй нареченият "форумен трол" явно се е сдобил с каквото му е трябвало и не е отвлякъл автобуса с голи ръце. Знам няколко подобни тези:
1. Не давайте на хората оръжие, ще се изтрепят - много са глупави.
2. Няма смисъл да правим интересни предавания - народа е малоумен.
3. За какво да правим справедлив изборен закон - електората е за това, да гласува независимо за какво.
и т.н.

На мен ми изглеждат съмнително. За сравнение страни с поголовно въоръжено население - САЩ, Швейцария, Молдова, Сомали. От тези само първата и последната се появяват в новините. Четирите държави са потресаващо различни и са нагледна илюстрация, че има повече от един път.

Написа ceci_ на 02-Feb-2009 22:24


Простата статистика показва, че почти всички престъпления с огнестрелно оръжие стават с незаконно такова. Това дали ще разрешиш на хората законно да притежават оръжие или не, няма никакво значение.
Виж ако се намери начин да се изземе незаконното - тогава вече ще има разлика. Но това е ясно. че е неизпълнимо, така че...

Написа Стоян Стоянов (www) на 03-Feb-2009 07:10