< HomePage | Снимки
<- Неделя, 25 Януари 2009 | Начална страница | Вторник, 27 Януари 2009 ->
Понеделник, 26 Януари 2009

Поради стечение на обстоятелствата се занимавам с проект, който ще работи само в един уеб браузер и този браузер е не по-лош от Firefox 3, а в някои отношения е дори по-добър от него. Има си своите проблеми, но е нещо достатъчно съвременно, за мога следвайки w3c стандартите (че дори и част от css 3) нещата да сработват от първия път. Правенето на уеб когато не трябва да се съобразяваш с наличието на идиоти, ползващи internet explorer, наистина може да бъде приятно занимание. Сега ако имах и малко дизайнерски талант ;)

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Мда, така е много сладко. И аз работя по един такъв проект, като предварително по договор елиминирахме IE6. 7-та не е чак толкова лоша, колкото предшественика си. Сега всички се молят IE6 да се превърне в netscape - да изчезне безследно.

Написа Илиян Бетовски (www) на 02-Feb-2009 06:45


Вече има RC1 на IE8 (от преди няколко дни). Не съм го тествал (и не смея), началните прогнози бяха, че най-накрая тъпото животно ще се подчинява на световно приетите стандарти (а кой знае дали и boxing model-a няма да бъде модифициран), но страховете ми се да не се наложи да се пишат 4 версии: за IE6, IE7, IE8 и за всички останали :)

Написа Марио (www) на 04-Feb-2009 17:23