< HomePage | Снимки
<- Събота, 20 Декември 2008 | Начална страница | Понеделник, 22 Декември 2008 ->
Неделя, 21 Декември 2008

Survivor ме забавлява около 15 минути на вечер докато траят игрите. Това е малкото, което става за гледане. За съжаление по време на излъчването не контролирам дистанционното и съм гледал доста повече от това.

Имах си фаворит - Николай и за щастие накрая спечели. Зорът беше да се пребори с вота на "изгонените", защото после беше ясно, че ще е той (90+% вот за него). Публиката не е проста и вижда кой става и кой не. Той беше единствения, който ставаше. Останалите смотаняци дето на две магарета сено не могат да разделят бяха супер нагли да се бутат изобщо. Николай беше единственият, който може да се определи като оцеляващ. Той е типът човек, който по аналогия с известния виц "в тоалетна да го затвориш, сладкарница ще отвори". Човека построи два лагера, ловува, готви и изобщо направи всичко, за да оцелее, докато останалите путки мръхтеха и се опитваха да въртят политики, изгонвайки го защото ги "обиждал". С какво ги обиждаше освен с това, че той можеше, а те не? Дребни душички.

Че как да не ги обиждаш като не стават за нищо. На черното не можеш да кажеш бяло. Кеф ми е, че 90% от публиката позна истинските качества на един оцеляващ човек, а смешниците останаха с пръст в гъз.