< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 16 Октомври 2008 | Начална страница | Събота, 18 Октомври 2008 ->
Петък, 17 Октомври 2008

Крайно време беше да участвам в пътен инцидент. Не че съм чакал с нетърпение, но карайки колело трябва да си психически подготвен. Този път ми се размина леко. Карах по Витошка към НДК и с периферното зрение виждам как някакъв се оглежда за празно място за паркиране. Тъкмо си помисих, ей сега тоя ще завие пред мен и се оказвам прав. Скочих на спирачките и само леко успях да се блъсна в задната част на колата. Онзи изкача от вътре и вика "Ооо, извинявай, не те видях". Е, то пък остана и да си ме видял и да завиеш така, нищо, гледай си огледалата другият път. Поне пича си знаеше, че е в грешка и не се направи на интересен.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Хаха, можел е да излезе и да каже - какво правиш бе, идиот, що ме удряш отзад, айде да викаме КАТ :-D

Написа Стефан на 21-Oct-2008 12:36


Всичко е възможно :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 21-Oct-2008 13:05


Мен веднъж ме бутна един Опел на Евлоги Георгиев, на светофара до Графа. Беше си каламбур, понеже се изтърсих яко и си изкривих "рогата".Забих се в предната не-шофьорска врата..може ли оня да кара със 50км/ч и то само на 4 метра пред него да има спряла кола за светофар. Егати идиотите има.

Написа Милен (www) на 22-Oct-2008 05:17


98% от "шофьорите" в София карат така, ако не си забелязъл, пък може и ти да си от тях, защото ако не караш като бесен селянин с натиснат до края педал на газта се превръщаш за тях в поредния "пенсионер", "п....л" или там какъвто те направят ;)
Весело е с колело - аз отнасял трамвай, инкасо, автобус почти помете точно до НДК, колите не ги броя.... е сега поне с мотора е друго...

Написа np на 23-Oct-2008 18:39