< HomePage | Снимки
<- Събота, 30 Август 2008 | Начална страница | Понеделник, 1 Септември 2008 ->
Неделя, 31 Август 2008

Поради липсата на сериали, наблягаме на филми и разбира се често уцелваме тъпотии.

Тъпизъм номер 1 - The X files: I want to believe. Всички са остарели, минали са години, ама ФБР пак имат нужда от нашето момче за разплитане на някакъв си случай. Заспах на 20-тата, но до там филмът тъпееше, предполагам, че така е и продължил. Никога не съм се кефел на X Files. Да не се гледа от други освен hardcore X files фенове (има ли такива изобщо?!?).

Тъпизъм номер 2 - Dr.Jekyl and Mr.Hyde. Историята я знаете, този път е в модерен вариант и единственото свястно нещо във филма е играта на главния герой, браво на него. Всичко друго е толкова измислено, че на моменти гледах с отворена уста и не можех да повярвам какви ни ги пробутват. Да се гледа в краен случай.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

The X files: I want to believe е никак не лошо трилърче, само че няма нищо общо с досиетата Х и лично за мен беше разочарованието на годината.

Иначе за сериали може да хвърлиш едно око на Eureka и Stargate Atlantis.

Написа MacTeP (www) на 03-Sep-2008 20:34


Atlantis-а го следя, Евриката и се каня от доста време да я започна.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 03-Sep-2008 21:04


джекил/хайд беше много хм.. глупаво - особено с промяната на днк структурата, но досиетата хъ, спокойно можеха да минат за малко по-разтеглена във времево отношение серийка от поредния сезон :)

Написа lawyer.bg (www) на 04-Sep-2008 05:47


Eureka е много забавно сериалче. На места има пълни измислици (все пак е фантастика) но като цяло много ме кефи разнообразието в сериите.

Написа Красимир Казаков на 05-Sep-2008 11:41