< HomePage | Снимки
<- Сряда, 19 Март 2008 | Начална страница | Петък, 21 Март 2008 ->
Четвъртък, 20 Март 2008

Определено не съм съгласен с признаването на Косово. Сърбите са ни съседи и да ги ебем по такъв начин е най-малкото подло. Утре всеки циганин дето се е заселил на някоя територия ще започне да надига глава, както се е почнало едно самоосъзнаване.

Бахти и чудото.

[ Коментари: 9 ]
Коментари

Нека не забравяме какъв ни го слагат същите комшии-сърби по време на междусъюзническата :) Нищо против тях, но мисля, че и без признаването на Косово от България тенденцията сърбите да губят парче по парче територията си щеше да продължи. Някога Симеон I-ви Велики ги е слагал на колене, в последствие те са измъчвали толкова много българи и са им промивали мозъка, че са македонци и сега за капак всичко им се връща.

Колкото да надигането на глави - рано или късно повечето държава ще бъдат членки на ЕС и нали се сещаш, че тогава и да вдигат и да не вдигат глави албанци, таджикистанци и талибани от балкански произход все ще е тая ;)

Написа krassyo (www) на 25-Mar-2008 12:23


Има ли значение какъв са ни го слагали и тн... Важното е че яко ги преебаха и аз съм много против, ама боли го фара някой какво мисля аз... те "пеерасите" са си решили и са взели официално становище.

@krassyo мисля си че малко много надценяваш ЕС...

Написа MacTeP (www) на 25-Mar-2008 18:33


По-скоро при нас проблемът с взимането на решенията на международно ниво е, че винаги показваме колко сме бързи в изработването си на правилни решения, а от доста време насам България като че ли заема все позицията на бъдещия губещ... примери много :)

Написа krassyo (www) на 26-Mar-2008 02:19


Което ме подсеща че нарасналата 'мобилност' на човечеството променя правилата
на играта драстично. Ето долу горе какво трябва да има като клауза някъде в
законодателната ни система:
Имаш право да дойдеш и да живееш страната, но имаш право на определен брой деца
в зависимост от приноса ти за страната т.е. примерно колко данъци плащаш. Иначе
какво? Щеш не щеш губиш състезанието по вагинално изтрелване на престъпни,нискообразовани, азиато-африканско манталитетни невръстни човешки бомби.
Факт е че етноса в обществата има връзка с културата и ценностите. А аз не искам да живея с циганска ценностна система. Нито искам детето ми да расте в такова общество.
А за сърбите и Косово:
Пище насам натам че сърбите ни биле ебали често исторически. Добре така да е, но
нека помислим за себе си. Както горе са казали слагаме си бомба в гащите като подкрепяме подобни практики. И друго ме учудва. Каква им е ползата на Европа от Косово. По добре да си бяха оставили проблема с косоварите да си го решават сърбите, а не да го превръщат в проблем на Европата. Т.е. ако можеш да прехвърлиш
зора на някой друг направи го, защо му трябваше на ЕС да си слага таралеж в гащите с новосъсдадената скапана държава. Може би идеята е да създават конфликти в региона за да бъде слаб, ама така само го правят по лесен за политическа, идейна, икономическа асимилация от Русия.

Написа hmda на 26-Mar-2008 12:03


Косово ли ? айде нема нужда !
както би казал Кембълът ако беше жив ...

Написа stoicho на 26-Mar-2008 19:08


@krassyo

Колко доста време? Има няма сто и кусур годинки ;)
Проблема е че сме дребни тарикати и все гледаме да се наврем където е "лесно", ама там нещата винаги траят кратко.

Написа MacTeP (www) на 27-Mar-2008 00:23


Мастере, ами чат-пат 100 са ;) Лошото, че типично по антибиблейски гледаме треските в чуждите очи, а нашите греди си не виждаме. Важното е, че "кой не скача е червен" и пак си берем срама 10 години след това. Short term е българската памет...

Написа krassyo (www) на 27-Mar-2008 23:05


Твърдо против Косово съм. Скоро очакваме пазарджишките цигани да решат, че искат да си направят държава цингамангия.

Написа vladi (www) на 28-Mar-2008 09:43


krassyo нямаш си идея колко съм съгласен с теб :)

Написа MacTeP (www) на 02-Apr-2008 02:01