< HomePage | Снимки
<- Сряда, 27 Февруари 2008 | Начална страница | Петък, 29 Февруари 2008 ->
Четвъртък, 28 Февруари 2008

Едно нещо не мога да си обясня. Тези дето кандидатстват за Мюзик Айдъл, точно тези дето всеки ги гледа с паднало чене и не вярва на очите и ушите си, какво точно си въобразяват?

Че са уникално малоумни горките, това се вижда с просто око като моето, но отивайки на този конкурс дали си мислят, че ще ги вземат и ще спечелят? Изхождайки от факта, че са уникално прости сигурно си мислят нещо подобно.

Боже, боже...

[ Коментари: 8 ]
Коментари

Мен не ми е чудно за тез хора (дето не съм ги и гледал), по чудно ми е защо я гледате изобщо тая олигофренщина, па после се оплаквате?
С гордост мога да заявя, че не съм гледал и 1 минута от тези 'велики' предавания ;)

Написа Габо на 29-Feb-2008 17:03


Е журито пък да не е много умно. Оня слон фънки прилича повече на мутра отколкото на музикант, как свири с теа дебелите пръсти, още не мога да си обясня.
Бе тва е една голяма помия с 2 думи. Жабата видяла, че подковават коня, и тя си вдигнала крака.
Извинете ме за вниманието и подкрепете богомилката2009, че накрая може и да се спасим от него! Амин!

Написа por4e2 (www) на 29-Feb-2008 17:04


Не се оплаквам бе Габо, аз го слушам това с половин ухо щото тивито работи на фон, ама като излезе някой такъв дето си верва и няма как да не погледнеш. тези хор са ходещи вицове. Например последната звезда: http://mqsto.com/video/5535

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 29-Feb-2008 17:12


Фънки, ако щете вярвайте, е много добър джаз басист.

Написа Димитър (www) на 29-Feb-2008 17:25


Кен лиии либу дибу даутю...

Написа cable на 29-Feb-2008 17:50


Аз мога да кажа само, че ние ги храним тези индивиди, организиращи подобни глупости. Като цяло, те се издържат и печелят от рекламите. Парите за реклама не се дават от фирмата производител или дистрибутор, а от крайният потребител, като в цената на стоката влизат и кинтите за реклама. Който яде вафлата, той издържа тези айдъли и простотии.

Написа Стефан на 01-Mar-2008 12:49


Е какво сега, да не ядем вафли и да перем с домашен сапун ли? Издържат се... това е като кучето, което си смуче оная работа, щото може... Аз не мога да се издържам с реклама - оправям се по друг начин. Най-много ме е яд като вземе някой да завижда, че някой правел не знам си кво и видиш ли много му било хубаво пък на - аз как се мъча.

Иначе, аз на предния Music Idol си бях намислил да се запиша за следващия кастинг, да отида и да им изврещя на умряло, след което да им кажа, че се ебавам с тях. Е накрая не отидох де, обаче като слушам какво се е случвало на кастингите - можеше да решат, че изобщо не се ебавам с журито :)

Написа Илия Горанов (www) на 05-Mar-2008 08:44


Кен лииииииииииииииииииииии ;)
Някой са за лудницата... ама не само от участниците, а и от журито...

Написа MacTeP (www) на 08-Mar-2008 13:23