< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 3 Януари 2008 | Начална страница | Събота, 5 Януари 2008 ->
Петък, 4 Януари 2008

От изпълненията на няколкото комици, които си свалих засега единствено стават Ръсел Питърс, Джеф Дънам и Люис Блек. Като за Ръсел и Джеф вече си го знаех, а Люис Блек си беше откритие. Опитах да гледам Джейми Фокс, но пак бях залят с негърски глупотевини и се отказах. Май в бъдеще "афро-американски" комици няма да гледам. Дори и доайенът им Ричард Прайър не го намирам за смешен, а бледите му последователи пък изобщо. Шит нигър, дайте нещо свежо, че ме дразните яко, ма мен.

Чудя се дали Кристофър Тайтъс има и други изпълнения освен тези в който говори за семейството си и себе си? Би било интересно да се види.

Родни Карингтън в Мажестик ми дойде много red neck-ски и го гледах само до средата.

Ръсел Питърс и Джеф Дънам са велики. С удоволствие бих си купил DVD-тата им.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Тц тц тц, о времена, о нрави!

Навремето сваляше мадами... сега - комици! И то стари, мъже! Сиси какво мисли по въпроса :) :) ?

Написа Дончо (www) на 08-Jan-2008 03:30


Забавлява се по-малко от мен, защото е позабравила английския ;)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 08-Jan-2008 09:07


От няколко дни е сам и всичко му е позволено! ;) А и по-добре комици, отколкото мадами! :) Но режимът ще го върнем и ще започне да си спи през нощта като повечето нормални хора.

Написа Сиси Чорбаджийска на 08-Jan-2008 11:44


Леле, Жоро, всичко ти е позволено, а ти комици да сваляш :)!

@Сиси: Мисля, че много добре знам какво имаш впредвид, казвайки "режимът ще го върнем". Нали и аз си имам една "Сиси" при мен. Макар че напоследък като че ли проявявах повече усилия да вкарам нея самата в режим, явно след толкоз години най-накрая успях да &#1117; счупя "регулаторите" :). Дръж се, и ти си хакерска жена, ще те видим по-нататък :)

Написа Дончо (www) на 08-Jan-2008 15:32