< HomePage | Снимки
<- Събота, 15 Декември 2007 | Начална страница | Понеделник, 17 Декември 2007 ->
Неделя, 16 Декември 2007

Към руския ресторант "Гара за двама" бях скептично настроен, но пък след ходенето ни там съм приятно очарован. Местенцето е малко, има само 24 места, а хапването...ооо хапването е супер.

Бяхме на обяд, тъй че не беше време за водка, но повечето ястия, които опитахме предполагам добре щяха да вървят с малко огнена вода.

Например салатата от моркови беше доста вкусна и в момента в който я опитах ми се при пи. Похапнахме пелмени (много вкусно), еснафска супа от манатарки (тоже много вкусна) и основни ястия, че даже остана място и за десерт. Десерта (блини и някакъв сладкиш) не беше точно по мой вкус, но пък за него рядко остава място така или иначе. Пихме квас - става.

Ресторантчето е много ценно и задължително ще се ходи пак там, защото не опитахме нищо с риба. Пък и водчица няма откажа, въпреки че тази седмица вече веднъж си минах нормата.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

ех, не слушаш...

малиновия пирог също бива, следващия път - задълже! ;-)

Написа пламен (www) на 18-Dec-2007 10:02


Ммм пелмените са любими (мляс) първата ми работа когато ходя в Украйна, Русия или друга бивша СССР е била да си хапна пелменки от някое крайпътно ханче или кръчма, опитай славянска салата, пироги / не пирожки ! / имаше и някакъв желиран език също. Между другото сега се сещам, че тук в офиса има едно парче украинска сланина / сега ще има кой изпи водката .../ . Грузинската кухня не бива въобще да се подценява, но имай впредвид, че е доста тежка храната им.

Написа Dragomir Zhelev (www) на 18-Dec-2007 10:05


OT, за което моля за извинение, обаче ми е трудно да се сдържа да попитам г-н Zhelev:

Какво ще рече това (взето от ilink.bg):
:: психологически настройки на аудиторията на сайта

стана ми интересно просто...

Написа V. Vassilev на 18-Dec-2007 16:13


Здравейте,

г-н Василев сайта на фирмата е процес на разработка (актуална версия ако не се лъжа е в /cgi-bin/index.cgi ) единствения коментар който мога да дам е една българска поговорка "обущарят бос ходи", но ще разговарям и с екипа който се занимава с изготвянето на страницата и ще се опитам да ви дам по адекватен отговор. Благодаря за въпроса/забележката (бих се радвал на още).

Написа Dragomir Zhelev (www) на 19-Dec-2007 08:13