< HomePage | Снимки
<- Петък, 7 Декември 2007 | Начална страница | Неделя, 9 Декември 2007 ->
Събота, 8 Декември 2007

Като фен на ориенталската кухня в ливанския ресторант Тазка нямаше как да не ми хареса. Единственият бъг не е в ресторанта, а в мен, че не мога да ям по много (обаче имам гладни очи). Иначе изобщо не се замисляйте ами направо отивайте. Хваната е супер, обслужването също, а цените са нормални за нещо екзотично. Определено ще се ходи пак там. Следвахме правилата и поръчахме 8 салати и предястия, за да можем да опитаме повече неща. Така като се замисля май нямахме пропуск. Щом дори и туршийката, която носят за разядка ми хареса, а аз не обичам туршии и подобни, значи нещо е сериозно наред с това място. Поздравления за персонала и за начина, по който си върши работата.

Следваща цел - унгарски ресторант и евентуално руския - гара за двама.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

унгарския ще да е 'при лаци' - малко соц обстановка, храната е леко мазна, но като цяло вкусна.

'гара за двама' има велик интериор. от яденето, не се лъжи по рибните капанчета - най-добре са борша, пилешкия котлет и табака. водката е един път.

музиката!

Написа пламен (www) на 10-Dec-2007 13:29


Унгарската кухня си е мазничка по принцип, миналата година за 22 дни в Унгария качих 4-5 килограма ... ох тез сърмички :)

Написа Dragomir Zhelev (www) на 10-Dec-2007 14:58


"гара за двама" е особено романтичен в неделя вечер, когато там почти няма посетители и наистина имаш усещането, че си във вагон-ресторант някъде посред сибир. ГОРЕЩО препоръчвам салатата от моркови. :)

Написа petya (www) на 10-Dec-2007 19:37