< HomePage | Снимки
<- Събота, 24 Ноември 2007 | Начална страница | Понеделник, 26 Ноември 2007 ->
Неделя, 25 Ноември 2007

Наваксвам на филмите по комикси. За тях е всеизвестно, че за нищо не стават (SinCity - изключение!), затова ще пропусна тази част и ще се опитам да запиша нещо различно.

X-Men 3 - толкова референции към другите серии, че чак се чувстваш не на място като не си ги гледал или си гледал толкова отдавна, че почти нищо не си спомняш. Някъде в средата на филма, нещо се случва и имаш чувството, че е започнала четвърта серия нямаща общо с третата. Холи Бери с тази бяла коса сериозно ме дразни и продължавам да не разбирам защо брадатия със шиповете го бутат толкова като умеещ, като уменията му в сравнение с другите са пълен ташак. Хубаво нервен си и вадиш сабли от ръцете - голям праз.

Fantastic Four 4 2 - Злодеят Виктор да си стои в Nip/Tuck. Интересно дали човекът ластик (Mr.Fantastic) освен да си го прави по-дълъг може да го прави и по-дебел? Ако в трета серия няма нещо голо (може и с opacity ~ 50%) няма да я гледам.

Transformers - ей това бих отишъл да го гледам на кино. Един от малкото филми, където на колкото по-голям екран гледаш - толкова по-добре. Трудно може да се устои на трансформиращите се/биещи се роботи. Дано в следващата серия има по-малко диалог.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Адски се забавлявам да чета коментарите ти :)

Написа daria на 28-Nov-2007 08:07


Що ве? В Transformers има яки диалози, особенно когато хамирикнацити се опитваха да се обадят по тилифона насред битката :)

Написа MacTeP (www) на 28-Nov-2007 10:33


Аз пък Transformers не можах да го изтрая. Аман от "ние великите американци", издържах 10 мин и го затрих.

Написа Красимир Казаков на 28-Nov-2007 11:32