< HomePage | Снимки
<- Петък, 2 Ноември 2007 | Начална страница | Неделя, 4 Ноември 2007 ->
Събота, 3 Ноември 2007

Вчерашните ми занимания с VLC бяха по повод конференцията Startup провеждаща се в УНСС. За нея трябваше да подсигуря излъчване на живо, но се оказа, че вече всичко е подсигурено и аз просто трябва да следя нещата.

За съжаление връзката беше отвратителна и живото предаване не се получи. Какви са тия университети дето нямат мегабит свързаност, баси!

Иначе лекциите на конференцията бяха много интересни. Припомних си неща, които съм учил много-много отдавна и които отново оцених като ценни и полезни.

Готиното в УНСС е, че има свободен wireless достъп и можеш да си браузваш спокойно докато слушаш. Връзката не е чудесна, но за поща и ssh тук и там стига. След като съм се находил по технически университети броят девойчета в УНСС е като свеж лъч :) Трябва да помислим там за някакъв курс.

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Веднага ми нахлуват идей за секюрити курс специално за студентки от УНСС. Примерно "Как да си опазим дупките". Там другарките определно имат нужда от такъв ;-). На драго сърце бих поговорил на тема Vulva Vulnerabilities, а Манякса (кат' по-компетентен в областа) може да изнесе лекция по темата "как да избегнем изненадващи BACKDOOR атаки".

Написа freax на 10-Nov-2007 15:10