< HomePage | Снимки
<- Събота, 20 Октомври 2007 | Начална страница | Понеделник, 22 Октомври 2007 ->
Неделя, 21 Октомври 2007

И това ако не е каръщина, здраве му кажи! Язък за Луис, догодина ще ги отнесе.

Явно купонясването на Кими през седмицата му е дало добър късмет.

[ Коментари: 9 ]
Коментари

И това, ако не е нагласена работа, здраве му кажи. Кими отдавна трябваше да стане шампион, но не и с Ferrari. И аз мисля, че догодина ще е годината на Луис, стига чичко Екълстоун да не реши нещо друго.

Написа Nick Angelow (www) на 21-Oct-2007 19:19


Е по-добре отколкото (г)Алфонсо да стане пак шампион. Тази година въобще не заслужаваше... Иначе Луис е пич, но много амбициозно е да стане шампион през първия си сезон. Ще дойде и неговото време...

Написа Георги (www) на 22-Oct-2007 06:46


Момчето кара като дявол, няма спор. Мене ми беше криво за това, че отбора фаворитизира новобранеца, Алонсио какъвто и да е, си е двукратен световен шампион. За това обаче е виновен Екълстън. Къде по-готино беше, когато пилотите караха отборно, можеха да наговарят тактики и да си отстъпват позиции един на друг. Сега какво - Макларън на Хамилтън и Макларън на Алонсо, Ферари на Маса и Ферари на Райконен. И пилотите се зъбят един на друг. Което не попречи на снощния старт Маса с потеглянето си да запуши Алонсо. От това по-отборно ;)

Написа Борис Йорданов (www) на 22-Oct-2007 07:08


В началото Хами ме кефеше, но откакто го върнаха с тракторчето на пистата, това се промени. Тоя сезон повече се реши по хотелчета на седянки на ФИА отколкото на пистата и ме е яд. Затова и вчера държах за Алонсо, гаврата с него, която му спретна Рон ме накара да го направя. Кими заслужаваше да, но не и във Ферари. Те са ми в игнор листа от 94-та насам и нямаше как да се радвам вчера. А че и снощи го понагласиха в бокса спор няма, но то и вече забраниха явната размяна на местата, та нямаше как. Макларън пък са смешни с тия контестации, как пък точно тримата пред Хами се оказаха нередовни :)
Аз чакам шампионската година на БМВ :)

Написа Николай (www) на 22-Oct-2007 10:35


скромното ми мнение е че Хамилтън бе фаворизиран твърде много, и оттогава не ме къдри, така да се каже. Винаги съм бил фен и на Кими, и на Алонсо, просто са добри и ме кефят. Ако другата година Алонсо отиде в Рено ще стане забавно и може би още по-интересно, от което можем само да спечелим ние, зрителите.

Написа kiril на 22-Oct-2007 11:01


Айде, айде, цял сезон бутат Луисчо, за да стане шампион и накрая се оака. Новак си е и това е. :) След 3-4 годинки и шампион ще стане, но не и сега. :)

Написа Свилен на 22-Oct-2007 18:24


еее, чак пък да го го бутат. Това че журналята се превъзбудиха и започнаха да пишат врели-некипели, не виждам по какъв начин променя факта, че Луис заслужаваше да спечели. Нямаше късмет в Бразилия, а в Китай от мерак просто не спря навреме.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-Oct-2007 18:28


Георги, виждам че си фен на Хамилтън, но според мен не заслужаваше да стане шампион.
При всички напечени ситуации през сезона той просто се дънеше. Алонсо пък показа защо е двукратен шампион , но тимът му не стоеше зад него. Кими и Ферари заслужаваха титлата.Просто работата последните 3 сезона трябваше да бъде възнаградена. Колата беше добра (вярно първите няколко старта имаше проблем). Пилотите бяха добри. Кими не се пречупваше когато ставаше напечено. Заслужи си титлата. Яд нме е само че всичко стана толкова нагласено. Люис на точна позиция , Фернандо на трето място :) Просто много нагласено беше. Много явно

Написа Данаил Рабаджийски на 23-Oct-2007 08:07


Аз бях за Алонсо. За мен си остава най-добрия пилот на пистата. Така го прецакаха от McLaren. Надявам се другата година да се върне в Рено.

Написа ceo1 (www) на 27-Oct-2007 08:50