< HomePage | Снимки
<- Неделя, 16 Септември 2007 | Начална страница | Вторник, 18 Септември 2007 ->
Понеделник, 17 Септември 2007

Grind House: Death Proof е филм, който можете спокойно да пропуснете, защото Тарантино тотално е изтрещял. Чух, че идеята била с много пари да направи филм, който изглежда евтин и със супер глупав сценарий.

Е, успял е. Само че защо е трябвало да похарчи парите, това не ми стана ясно. Ако сте се минали да го гледате на кино, моите съболезнования. Филма е нещо като филма "Преследване (май така се казваше)" на Спилбърг. Едно време ходих на кино да го гледам, а всъщност целият филм беше как един камион гони една кола. Накрая колата зави и камиона падна от скалите. Та Death Proof е нещо от сорта. Един с една кола, утрепа една, след това се опита да утрепе едни други, обаче вместо това те го утрепаха. Не се майтапя, това е сценария на филма вместо в две страници съкратен в един ред. Сцените които се заслужава да се видят са дълги по-малко от времето, за което изчетохте написаното тук.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

>"Само че защо е трябвало да похарчи парите, това не ми стана ясно."

Ами то прането на пари не е изобретено у нас. Трябвало е човекът да представи нещо, което да оправдае похарчването на едни пари...

Написа Божо на 20-Sep-2007 13:56


ужасно добър филм, бате:)
ужасно
объркал си се нешо

Написа Eneq на 20-Sep-2007 15:22


Гледах последните 30 минути и разбрах целия филм :)
Накрая свърши леко брутално.

Написа MacTeP (www) на 20-Sep-2007 17:32


аз пък съм във възторг от deathproof. много повече отколкото от planet terror. специално ходих в дома на киното за да гледам двата един след друг, след като в европа ги разделиха.

Написа момчил (www) на 20-Sep-2007 18:19


Тоя филм "Преследване" си го спомням. И аз тогава изгорях зловещо с ходенето на кино - влиза в топ5 на най-големите безумия.

Написа Диан на 21-Sep-2007 08:53