< HomePage | Снимки
<- Петък, 7 Септември 2007 | Начална страница | Неделя, 9 Септември 2007 ->
Събота, 8 Септември 2007

За какво са билетчетата за Царевец като никой не ги иска? Разходихме се из камъните слепени с бетон и мръднахме до Преображенския манастир. Аз като чуя манастир си представям Рилския, но и този тук си заслужава да се види. По принцип не влизам из разни църкви и подобни, защото не се чувствам комфортно в тях, пък и тук отвън имаше неща за снимане отвън.

Шарени колела от Каруца в Преображенския манастир
Шарени колела от Каруца в Преображенския mанастир

Част от Преображенския манастир
Част от Преображенския манастир

Кладенец в Преображенския манастир
Кладенец в Преображенския манастир

След като трудно си намерихме маса в Щастливеца за обяд, мястото се оказа малко съкровище и запазихме маса за вечерта. Заведението лесно ще го познаете, около него има две други и двете са празни, а в това са пълни и трите етажа и и като отворите менюто ви се приисква да имате 12 стомаха. Хапването е наистина впечатляващо, а атмосферата и обслужването са екстра.

В кръчмата Щастливеца
В кръчмата Щастливеца

[ Коментари: 6 ]
Коментари

О да! Щастливеца го посещавам от 2 години и ми стана традиция като минавам през ВТ да спирам там за хапване, за съжаление винаги е претъпкано, но пък порциите са нечовешки големи!. Препоръчвам ти да опиташ сач с 4 вида месца другия път.

Написа freax на 20-Sep-2007 07:49


Не ти ли поискаха пари за дето снимаш из манастира... ах ти гаден папарак :)
Един колега ми разказваше, че като ходили из Бачковсния манастир и за дето си извадили фотоапаратите и снимки им искали пари, бахти и изродите.

Написа MacTeP (www) на 20-Sep-2007 08:37


Наиш кога ша има дам пари. Ще си снимам каквото искам.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 20-Sep-2007 09:05


Обръщам се към тебе съвсем приятелски, не за да се заяждам или нещо такова... Блогът ти е част от блогосферата и от свободната планета - докато ги скролна толкова снимки ми се отелва вола... Използвай таг, бъди човек :)

Написа Longanlon (www) на 20-Sep-2007 11:27


Проблем при мен няма.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 20-Sep-2007 11:32


@Георги Чорбаджийски - и те така им казали, ама е мноо педалско от страна на разни попове (наричам ги така, защото знам, че е убидно) да искат кинти за да се снима

Написа MacTeP (www) на 20-Sep-2007 17:19