< HomePage | Снимки
<- Събота, 1 Септември 2007 | Начална страница | Понеделник, 3 Септември 2007 ->
Неделя, 2 Септември 2007

All hail John McClane! В четвърта серия нямаше мръсен бял потник, но пък екшъна беше як, много як, най-як. Каскади, пуцане, нашето момче неубиваемо, ей това е филма! Каскадата с камиона накрая е правена наистина, не е компютърно генерирана, това ми стига да се изкефя.

Тъжно е, че не останаха екшън герои. Бат' Арни се прави на губернатор, Сталоун никакъв го няма, Жан Клод ван Дам се снима в петоразредни филми в България, а Долф Лундгрен и той изчезна (поне за цвят да се явяваше). Появили са се някакви Дизели и Мат Деймъновци дето са екшън герои колкото и Киро Скалата.

Ако ви се гледа нещо по-кротко от Умирай Трудно 4 (интересно не си спомням да видях да се вее американското знаме из филма?), препоръчвам Мистър Брукс с Кевин Костнър. Филма за мен беше неочаквано добър и си струваше да се гледа.

Захванал съм някакъв сериал Ангели в Америка, но май ще му бия шута, защото слабо ме интересуват проблемите на болните от спин педали дори и да са играни от Ал Пачино.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

"рамбо 4" иде през декември

Написа момчил (www) на 03-Sep-2007 09:21


И аз съм голям почитател на бат' Брус и сериала "Умирай трудно". Екшъни от този калибър вече наистина са твърде малко. Освен това, за да стане добър филма, си трябва и много качествен изпълнител на главната роля като Брус Уилис. Можеш да видиш и моя пост по тази тема тук - http://silvermountain.wordpress.com/2007/08/01/live-free-or-die-hard-40/

Написа Майк Рам (www) на 03-Sep-2007 09:53


Не е лош Умирай Трудно 4 макар и да не мога да кажа, че кой знае какво... аз го гледах снощи преди лягане и щом не успя да ме приси, значи бива ;)

Написа MacTeP (www) на 03-Sep-2007 16:20


Моето мнение е, че изчезването на гореспоменатите е напълно нормално. Чистият екшън, за който жанр тези хора са икони вече не е на почит толкова много ( на мене никога не ми е харесвал чистият екшън). Сега се появяват разни нови, старите си търсят друго място под слънцето... нормално :)

Въпроса е, че за да си актьор трябва поне малко да можеш да играеш, а не да си планина от мускули (освен в главата) и да играеш един и същи брус във всичките си филми. Не критикувам, но голяма степен от старите екшък звезди отговарят на горното описание :)

Написа Svetlio Blyahoff (www) на 03-Sep-2007 22:59


Що ве... след тежък работен ден да седнеш да изгледаш един екшън в който най-заплетената сцена е как главния героя си облича панталона... мен ме успокоява :)
Макар че определено съм фен на смислените филми, особенно тези, които до те държат на щрек до края си

Написа MacTeP (www) на 04-Sep-2007 14:59