< HomePage | Снимки
<- Петък, 10 Август 2007 | Начална страница | Неделя, 12 Август 2007 ->
Събота, 11 Август 2007

За пореден път се проведе ралито в околностите на Пещера и Св.Константин и за пореден път пътя е оставен в отвратително състояние.

Не зная работа на организаторите ли е да почистят или са си платили на общината, но честно казано съм бесен когато път, който беше ремонтиран преди няма и две години, след двудневно рали е оставен с изровени банкети, нахвърляни камъни и пясък по завоите и тук-там бутнати мантинели.

Мама му стара, по стар български обичай не пазим каквото имаме ли? Да не говорим, че пътя е със сериозни завои, на които изровения пясък е приятна покана за катастрофа.

А иначе оправянето на изровения банкет и почистването на завоите не е повече от два дни работа ама на кой му пука...Със сигурност не на кмета на Пещера твърде зает с въртене на далавери с имоти на Св.Константин.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Aaa, чистят хората бе, как да не чистят. Нали се убедих сам - бай Мангал с една метличка от клони за 2 дни цял завой беше изчистил. Другите край него се подпираха кой на дърво, кой на лопата.

Написа gabo на 14-Aug-2007 08:42


С тази скорост на чистене, докато минат средата на 10 км. път ще дойде време за ралито догодина. А мантинелите сигурно никога нема да ги оправят. Или всъщност знам кога ще ги оправят - догодина преди ралито, да не се излагаме пред чужденците.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 14-Aug-2007 08:49


И аз бех и хич не ми хареса!

Написа Станислав Гяуров на 14-Aug-2007 11:41


Има шанс мантинелите да се оправят по-рано. Избори идат на есен...

Написа iassen на 14-Aug-2007 12:32