< HomePage | Снимки
<- Неделя, 8 Юли 2007 | Начална страница | Вторник, 10 Юли 2007 ->
Понеделник, 9 Юли 2007

Започвам третия сезон на Старгейт Атлантида, след което ме чакат девет дълги и предълги сезона на Старгейт SG-1. Търся си време за гледане на сериали, ако може без да ми намалява времето за семейството и за работа (time travel?).

Утре привършваме Sleeper Cell и вероятно Studio 60. За студиото ме е доста яд, че свършва, тъй като ми беше много забавен. Язък, американците не обичат сериали с интелигентен хумор.

[ Коментари: 6 ]
Коментари

SG-1 е 10 сезона :)
ако ти се гледа нещо time travel -> Doctor Who - английско, леко и забавно. повече инфо:
http://www.bbc.co.uk/doctorwho/index.shtml

Написа Филип (www) на 10-Jul-2007 16:58


@Филип, случайно да ти се намират първите двайсетина сезона на Doctor Who? От първия знам че не се е запазило много, но другите трябва да са налични.

@Георги, или спираш да спиш, или спираш да работиш, или и двете. Иначе ти препоръчвам да зарежеш Атлантис и да почнеш с SG-1. Да те предупредя, според мен първия сезон на SG-1 е най-лошия, но последните серии напипват правилната формула и оттам нататък нещата потръгват. Като стигнеш последния сезон ще можеш да го гледаш в паралел с Атлантис.

Написа Иван на 10-Jul-2007 21:56


Добре че сериалите дето ги гледам за в лятна ваканция. Иначе щеше да ми отиде почивката...

Написа Георги (www) на 10-Jul-2007 22:20


Хах, това с гледането на толкова сериали почти едновременно е много трудна задача, само по себе си, камо ли ако включим и някои други странични задачки, като ходене на работа и грижи за семейството :)
Това време, което търсиш мисля, че може да намериш зад затворените клепки :)
т.е. ... ако успяваш да си държиш очите отворени вечер, пък и сутрин, значи има време за още една серия :-D

Написа Svetlio Blyahoff (www) на 11-Jul-2007 03:10


Иване, драсни едно мейлче. ще измислим нещо :)

а сериалите въобще не са трудна задача. аз лично много по-лесно прекарвам цял сезон от някой сериал от колкото поредния мега-гига-хипер як филм... който в повечето случаи се оказва поредната боза :/

Написа Филип (www) на 11-Jul-2007 14:08


Съгласен с Иван за SG-1. Първите три сезона на мен ми бяха малко мудни. Но след 3 и особено 4-ти вече става доста по-интересно. Аз като бях на нощни смени време имах в изобилие. Мисля, че след 7-ми или 8-ми сезон SG-1 и Atlantis могат да се гледат паралелно. Има някои серии, в които героите прескачат от единия в другия. Все пак жалко е, че SG-1 го спряха. Сега и Galactica като приключи няма да остане свестен космически сериал за гледане.

Написа Николай (www) на 11-Jul-2007 19:43