< HomePage | Снимки
<- Събота, 30 Юни 2007 | Начална страница | Понеделник, 2 Юли 2007 ->
Неделя, 1 Юли 2007

Не разбрах полицаите ли не си свършиха работата или шофьорите в България сме некадърници, които не могат да поддържат скорост в колона, но без видима причина се влачихме повече от 30 минути по десет километрова отсечка между Граф Игнатиево и Труд преди да успеем да се доберем до магистралата.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Причината разбира са американските орли буревестници, и разбира се нашата перфектна подготовка и организация...

Написа Иван на 02-Jul-2007 12:29


Ааааааа мерси, че ми светна лампата. Бях чул че ще има авиошоу, но ми е изхвръкнало от главата.

През целият път докато се влачехме си мислех, как в Германия когато ходихме на CeBIT немците сутрин и вечер обръщаха движението, за да могат колите да се източат бързо и се питах, къде са нашите полицаи да затворят едното платно. Вярно тези които идваха от Пловдив, щяха да почакат, но пък те бяха десетки пъти по-малко от другите, които си загубихме времето.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 02-Jul-2007 13:25


нашите велики полицаи не са там за да подпомагат движението, а за да го спират и рекетират. по една лопата и торба цимент да им раздадем, докато хъркат в партулките да запълват временно ямите с бетон

Написа nname.org (www) на 03-Jul-2007 08:59


Абе ако трябва да бъдем честни и родните шофьори са яко некадърни... Една голяма част от тях са голфаджии по душа...

Написа Георги (www) на 03-Jul-2007 09:04


Не сте сами!Ние чакахме на тази колона повече от час,преди да ни свърши търпението,да завъртим наобратно и да се върнем в Пловдив през 5 други околни села.Почти съм убеден,че докато ние влизахме в града,колоната от близо 10 километра автомобили трябва да се е преместила с не повече от 100 метра.Никаква организация,информация или дори капчица мисъл от господа военните,при това на един междуселски път!

Написа Red Or Dead на 06-Jul-2007 06:16