< HomePage | Снимки
<- Събота, 5 Май 2007 | Начална страница | Понеделник, 7 Май 2007 ->
Неделя, 6 Май 2007

На тазгодишния Гергьовденски парад участват за последно наборни войници. Това е добре, казармата е глупост и пълна загуба на време за повечето посетили я. В едната година, в която дремах там се научих да чистя (първите месеци), а след това основно опозотворявах времето си в кракване на програми, които си бях домъкнал на харда пълнен през редовните отпуски.

...и да не преядете с агнешко, днес.

[ Коментари: 8 ]
Коментари

честит имен ден, адаш! И на всички - честит празник, да ви е сладко агнешкото, и да е по много! :)

Написа Георги (Гео) на 06-May-2007 11:55


Честит празник на именника! Свети Георги да го пази и закриля от всяко зло.
Може ли да помоля за съвет. В къщи получавам интернет от локален доставчик. Обаче след като кабелтел купиха кабелния ни доставчик предлагат услугата три в едно - кабелна, интернет и телефон. Струва ли си? В смисъл дали няма да си създам проблеми.Засега нямам никакви оплаквания от интернет доставчика. Стационарен телефон почти не използвам и се чудя защо плащам абонамент на БТК.

Написа Ани на 06-May-2007 14:16


@Ани: кабелната им е скъпа - по-добре Булсатком, Интернета им е отвратителен никога не си вземай "кабелен интернет от кабеларка", телефонна им услуга е комична, а и имат да ми дават 15К лева така че няма как да ги похваля. Щом за три години не могат да изкарат пари да си платят закупената техника, направи си сметка колко им е свястна услугата.

С две думи - телевизия - булсатком (скоро и IPTV от LAN доставчика), интернет - лан доставчик, телефон - за какво ти е, всички имат GSM-и или си вземи една SIP кутийка и се закачи към спектър или орбител директно. Не че услугите са им кой знае какво, но е евтина алтернатива докато ЛАН доставчиците не вземат да предлагат телефони като БТК.

Бягай като дявол от тамян от кабеларките и техните услуги.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 06-May-2007 14:32


Честит имен ден Чорбаджийски!

Написа Миглен (www) на 06-May-2007 14:58


Честито, Чорбаджийски :)

Колкото до кабелните телевизии и net-а и други услуги, дето предлагат - напълно съм съгласен, текущите в общи линии с това, което предлагат нямат бъдеще. Да видим само кога ли lan-аджиите ще се хванат да предлагат телефония и хептен да им разкажат играта...

Написа Васил Колев (www) на 06-May-2007 16:36


Честит имен ден, Жорка!

Написа Коко на 06-May-2007 17:15


Честит имен ден! :)

Написа Силвина Георгиева (www) на 06-May-2007 20:20


Честит имен ден на Георги Чорбаджийски и на всички с името Георги, които четат или пишат тука!

Написа krassyo (www) на 07-May-2007 01:21