< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 15 Март 2007 | Начална страница | Събота, 17 Март 2007 ->
Петък, 16 Март 2007

Спецовете ченгета хванали некви баламурници дето зарибявали тъпи американци и им прибирали кредитните карти. Показа се некъв и обясни на широката публика как ограбваните били Фишъри и ги мамели по Интернет. Бележка 1 - на този да му се оправят понятията с повече КУРав хляб, студена водица и третото по желание на изпълняващия обучението.

После любимата поръчкова институция се хвали нашироко, че затворила нещо наречено "торенти" дето се ползвали за "точене на безплатни филми и музика от интернет". Е па като са безплатни, защо го затваряте? И как така сте го затворили като Арената си работи екстра дори и в момента. Е, БТК са подвили опашка като бити педераси и са се опитали да се изсерат на метеното, ама ефект никакъв. Те бопа не са виновни, длъжни са да спазват заповеди хората, кой за каквото е учил, макар че и те понякога май, май си изпълняват задължения по съвестно от друг път. А ние знаем кой стои зад спускането им на тези задължания. Бил съм на няколко разговора, на които същата посрана фирмичка дето днес пак стои зад бопа, плашеше LAN оператори, че ако не купят услугата и, знаете ли вие какво ще ви се случи! Някой ден и на тая фирмичка А.... със шефче пак с тази първа най-чудесна буква от азбуката ще им дойде времето и ще си разчистим сметките. Ще е много смешно когато се окаже, че борците за права ползват софтуер, за който нямат права. Мммм....

И за финал тия от Господари на ефира, които винаги са ме дразнили и редовно псувам телевизора заради тях. Как можело разбираш'ли тъпите мангали да искали пари, за да дарят кръв. И тая цялата идиотщина в репортаж озаглавен "КРЪВ НА ЧЕРНО!" и воден от Приятно ми е Нещастников. Е па кръвта си е моя ще си правя квото искам, дейба! Ако искам ще си я вадя от вените със спринцовка и ще пръскам влюбените в парка! (едно време в Пазарджик имаше един такъв тип). Ама как можело моля ти се, да си продават кръвта. И две хиляди лева искат! Толкова ли струвал човешкия живот? Ми боли ме шперца колко струва, има си закони на търсенето и предлагането. Нещо като го няма и има голямо търсене се появява и предлагане на съответната цена. Какво му е незаконното и какво сте се разревали като ощипани путки и на вас да ви....Чакам тоя да дойде някой път да ми бута микрофон пред устата, та да му го завра там дето слънце не огрява. Тогава да го чуя как ще ми вика "ама драги зрители, виждате ли това, ама драги зрители как може така?". Може, може, наведи се още малко.

Сериозно си мисля да ида на протеста организиран от Замундци следващия четвъртък. Докъде го докарахме машина, която разменя хешове да бъде незаконна. Току виж утре и писането на текстове като тоя стане незаконно.

Няма да продължавам, че ще стане много нецензурно.

[ Коментари: 10 ]
Коментари

Арената се е сбъгявила и й работи само уебсайта, но не и тракера. Мисля че в края на краищата са успели да вземат нещо важно за функционирането й, примерно човека, който може да я поддържа работеща.

Също така форумът не работи и е на българско IP. Тайно подозирам, че в момента се намира в нечии любопитни лепкави ръце.

Написа Веселин (www) на 17-Mar-2007 09:53


Явно нещо си изнервен тия дни... Доста вулгарно го даваш. :-) Ама и с право де...

Написа Лъчо (www) на 17-Mar-2007 09:59


"Ако искам ще си я вадя от вените със спринцовка и ще пръскам влюбените в парка!"
Това изказване рулира :)
А иначе тоя "разследващия" репортер и мен ми се вижда много дразнещ. Една позната, която учи в НБУ ми разказваше, че преподавал по нещо там и се вживявал в ролята на знаменитост.

Написа Николай (www) на 17-Mar-2007 14:30


Тракерът на арената работи, само че някой доставчиси с най-голяма наглост го филтрират. Като Homelan например.

Написа Стефан на 18-Mar-2007 09:24


За това предлагам нещо в този дух http://slideworld.wordpress.com/manifest/ , а всеки си го развива и преправя както иска.

Написа slidewrold (www) на 18-Mar-2007 11:41


arenabg.com си работи прекрасно :) Сайт, тракър, форум. А това, че НСБОП пак разровиха лайната е защото трябва да покажем на Юръпата колко много искаме да сме там с тях... Ама и Юропейците са едни дебили...

Написа SimonP на 19-Mar-2007 07:51


Не са европейците виновни, всичко го правят местни тъпанари правещи криворазбран "бизнес".

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 19-Mar-2007 08:33


Най-смешното е:

"Човек от БТК" се ми беше оплакал 2-3 дни преди "акцията", че заради новите епизоди на еди-кой си сериал им се задръстила връзката до Варна за 2-3 часа, а те "не могли да спрат само торентите".

Изглежда, това разпореждане им е добре дошло, тъкмо "няма да имат проблеми".

Написа Йордан на 19-Mar-2007 16:33


БТК отдавна имат интерес да затворят торентите. Супер-хипер-трипер ADSL услугите, които предлагат, предоставят еднакъв капацитет към "българското" и международното Интернет пространство, за разлика от повечето други ISPs. По тази причина, скоростта с която се теглят торенти през ADSL (от други БГ юзъри) е доста по-ниска от тази при алтернативни доставчици. Съответно много потребитеи избягват ADSL услугата, понеже чувстват че Супер Любо им го слага слонски за парите които плащат.

Така че, БТК просто са си намерили оправдание да направят това което отдавна искат. Като убият торентите, недостатъците на недоклатената им ADLS услуга просто няма да изпъкват толкова.

Написа tie на 20-Mar-2007 18:49


Мисля, че това което е написано дори е на мек език...много правилно...нашата държава е на принципа: Кервана си върви кучетата си лаят...еми кво ни остава поне да ги упсуваме едно добре мама им мръсна и педали.


п.с а тоя с микрофона от тия господари....в задника и два са му малко

Написа Dimitar на 22-Mar-2007 10:51