< HomePage | Снимки
<- Петък, 12 Януари 2007 | Начална страница | Неделя, 14 Януари 2007 ->
Събота, 13 Януари 2007

За втора поредна събота откривам нов спорт излъчван по Евроспорт, който се зарибявам да гледам. Този път попаднах на darts и някакво световно първенство. Участниците са зле изглеждащи чичковци и лелки обаче как хвърлят тези стрелички страх може да те хване.

Така като ги гледа човек остава с впечатление, че не е много трудно да уцелиш мишената, но при моите опити съм се провалял с гръм/трясък и белези по стената оставени от стрелички (добре де дартс).

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Как не сме те зарибили с този спорт досега... То всеки начинаещ хвърля с краката си. Аз бях начело. Сега е горе-долу по-добре... Гадното е, че играят на 501, а игри от този тип са тъпички. За съжаление, би им било доста трудно на неелектронен дартс като този да играят Cricket, който е къде-къде по-забавен и не е толкова до точност, колкото до тактика...

Иначе и двата финала на световното по дартс бяха драматични, особено при мъжете, където Nixon обърна играта при 6:0 сета в полза на опонента му Adams на 6:6 и се бори за титлата. И докато Adams от 14 години се блъска на световното за титлата, на Nixon това си беше първо участие на състезание от такъв ранг. Макар да загуби, успя да събере погледите на всички. Коментаторът също имаше няколко готини изцепки от типа на "Цялата земя не може да побере всички фалове, които Nixon направи тази вечер" или "Младежът, който спечели тази игра, ще стане най-възрастният световен шампион по дартс досега". :)

Написа Валери Дачев (www) на 16-Jan-2007 06:56


обаче шампиона-шампиона!!!
http://www.chessbase.com/news/2005/kosteniuk07.jpg
Andy Fordham-150 кила и пие около 25 бири на ден!
бачето просто е ненадминат!малко е в болница сега но до лятото ще влезе пак в игра!

Написа cow and chicken на 17-Jan-2007 06:50