< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 11 Януари 2007 | Начална страница | Събота, 13 Януари 2007 ->
Петък, 12 Януари 2007

Заплеснах се да гледам речта на Стив Джобс на MacWorld 2007. Интересно представяне прави, само дето продуктите не ме кефят особено. Скъпарско STB и още по-скъпарски телефон без нищо ново в него. И все се хвалят, че преоткрили не знам кво си.

С тия затворени платформи, скоро ще се върнат във времената на Apple III. Помните ли го? Малко хора го помнят, там пак имаше "преоткриване" и затваряне на архитектура в стил Джобс и затова стана символ на грандиозен провал.

[ Коментари: 7 ]
Коментари

Мен пък телефончето ми хареса, поне на пръв поглед (особено откъм дизайн). Но първоначалния ентусиазъм ми се поохлади в последствие като почнаха да излизат разни новини, че за third party software нямало да се класираме и т.н. То и без това скоро няма да дойде в България, а и цената ще му е непосилна за мен, но ще наблюдаваме как ще се развият нещата.

Написа Николай (www) на 15-Jan-2007 21:18


На пръв поглед става, обаче като прецених +- не ми се връзва никак на плюса :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 15-Jan-2007 21:33


На мен телефона ми харесва.И като вънщност и като функционалност и не мисля че е толкова скъп:)

Написа Йорданов на 15-Jan-2007 21:43


При условие че си Apple фен с това Safari (най-добрият браузер друг път) няма начин да не ти хареса :) Ти си целевата група така да се каже.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 15-Jan-2007 21:48


http://www.umlo.com/show.php?ref=138

Написа freax на 16-Jan-2007 07:06


Ако намеците за Safari и целевата група са отправени към мен о.к. Да определено съм фен на Епъл, но винаги съм използвал Огнената лисица. Powerbook-a с който работя е страхотна машина и само които не е работил с такова нещо не знае за какво става на въпрос.Не се възприемам като целева група телефона наистина ми харесва.Мисля че проявяваш некоректност и неуважение към чуждото мнение и вкус(явно комунизма още не си е отишъл в тази държава).
Не се занимавам професионално с компютри но ми се струва че понякога се надценявате,защото да твърдим че имаме големи специалисти, а по скромното ми мнение сме държава 1000 години назад в IT бранжа понякога ме забавлява.
Иначе дневника ми харесва(извиниме за малко острите думи) и от време на време го посещаваж.

Написа Йорданов на 16-Jan-2007 15:31


Изобщо не съм искал да те обидя или да обиждам избора ти. Да се спори за вкусове е напълно безсмислено.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 16-Jan-2007 16:11