< HomePage | Снимки
<- Сряда, 27 Декември 2006 | Начална страница | Петък, 29 Декември 2006 ->
Четвъртък, 28 Декември 2006

Неизвестният китайски или турски мозък е вложил много енергия в измислянето на това дистанционно. За съжаление от напъните му се е родило нещо димящо вместо нещо използваемо.

Някой ще ми обясни ли, защо по дяволите най-логичните бутони за Volume -/+ (очертани в червено) всъщност се използват единствено за разходка из менютата на телевизора, тоест в 99.9% от времето не се ползват?

Дистанционно wtf?

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Аз щи обясня!
Толко му се нервих на тоя дет го е измислил (сътворил тва) че го отнасяше целата му рода до 100-но коляно барабар с нацията му!
И представи си туй нещо го забелязах точно вчера след като седнах на сестра ми на PC-то да и го оправям и докат се занимавах с него, посегнах да си включа телевизора и който е вече на около година! :)
Мамата ми се е*а докат се набирам на проклетите стрелки "</>" и в един прекрасен миг след около 30 секунди се осъзнах кат теб!... :)
Мамка им китайска проклета!

Написа Светозар (www) на 01-Jan-2007 11:54


Забравил съм да спомена, чудото на usability design-а се казва телевизор Neo. Естествено от подобна марка не може да се очаква кой знае какво, обаче дистанционното наистина е brain dead.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 01-Jan-2007 11:57


...същото ама на телевизор "BESS" - квото и да значи това!

Написа Светозар (www) на 01-Jan-2007 12:17


какво да ти кажа - купихме си телевизор панасоник, двд система панасоник и някакъв скъп тунер-приемник(?!) за булсатком, които се управляват с три дистанционни. да не ти говоря как се включва телевизора и колко лишени от логика са и трите дистанционни :) а от нео верно няма какво да се очаква така че с усмивка просто и нататък..

Написа йордан стоилов (www) на 05-Jan-2007 22:14