< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 13 Ноември 2006 | Начална страница | Сряда, 15 Ноември 2006 ->
Вторник, 14 Ноември 2006

Официално предлагам новините по бтв и новатв да се прекръстят на "криминална хроника" поне да знае човек за какво ще става въпрос в 95% от времето.

Стига сте ме занимавали с маргинали, цигани и малоумници, които си бият децата. Най-гадното е, като гледам говорителите как се опитват да докарат съпричастен тон, а ги усещам как вътрешно се кефят защото се чувстват в стихията си "осведомявайки ни".

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Няма никакъв проблем да ни 'осведомяват' за криминалната хроника стига да го правят както трябва. Т.е. не да кажат "Майка преби детето си", а "Майка системно е пребивала детето си, а нито роднините й, нито съседите са подали сигнал. Личният й лекар не си е свършил работата и не е преглеждал редовно детето. Социалните спят и грам не ги е грижа за никого и за нищо. Практиката в такива случаи в белите страни е..., за да стане и в България специалистите препоръчват да се направи следното..." Ето така трябва да изглежда журналистиката. Не просто да ти тупнат някакво инфо, а и да изнесат данни за причините и последствията. Ама... не става в България, не става.

Написа Антония (www) на 15-Nov-2006 11:32


Човек ако гледа новините по БТВ и НоваТВ ще остане с впечатлението че в България хубави неща не се случват, само убийства, палежи, грабежи и т.н. А и кой го интересува кого блъснали с автобуса, и как го били премазали ... освен хора жадни за агресия може би?

П.П. Решил съм си проблема като _не_ гледам телевизия въобще :)

Написа Красимир Казаков (www) на 15-Nov-2006 11:35


Почти година съм без TV.
Не виждам и смисъл. Мачовете ги гледам през разни p2p програми, а сериалите дето са ми интересни така или иначе не ги дават по нашите телевизии...

Написа Tuzemec на 15-Nov-2006 13:07


Ами обзора който правят на случващото се в ББ3 и Сървайвър?

Изключително дразнещо е, когато като новина ти съобщават, как някаква селска кифла била ревала цяла нощ, и как юнаците от Дуло били намерили 2 кокосови ореха :х

Затова - експлорър, хистъри и подобните им канали. На мен ми гарантират ниско кръвно, а на кучето не му се налага да слуша каруцарските ми псувни, след подобна новина.

Написа ilieff (www) на 15-Nov-2006 13:34