< HomePage | Снимки
<- Петък, 18 Август 2006 | Начална страница | Неделя, 20 Август 2006 ->
Събота, 19 Август 2006

Много пъти съм виждал пътници на предна седалка да пътуват, като са си извадили единият или двата крака през прозореца. Опасно и просташко, ама човек като иска да се охлади какво ли не прави. Не бях виждал обаче шофьор да кара с изваден крак през предният прозорец.

Е, вчера видях, този не зная какъв беше акробат ли, виртуоз ли, но караше една стара шкодичка, а единият му крак се подаваше от левия прозорец. И това на магистралата.

Без коментар. :-)

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Не е бил ни акробат, ни виртуоз, ами типичен тъпагоьз :).

Написа Дончо (www) на 21-Aug-2006 07:32


Не казвам че с крак през прозореца е най удобната поза за каране, по-скоро е голяма простотия. Колкото до това дали може да се кара без съединител - да може. Особено соц возилата. Аз например нямам нужда от съединител когато карам някоя лада - просто целя оборотите и все едно карам автоматик. На колите западно производство оборотите се целят много трудно и почти не може да се избегне изхъркването на скоростите. Изключването от скорост става лесно без съединител на всяка една кола в момента в който пуснеш газта. Дори и сега така си изключвам по навик - без съединител. Просто въпрос на практика.

Написа Plamen (www) на 21-Aug-2006 14:40


Kогато температурата на въздуха е 35-36 градуса по Целзий ( и то на сянка, както се мери), то температурата на въздуха точно над нагретият асфалт, достига до 60 градуса. При това положение да отваряш прозорците и да си размахваш крайниците извън превозното средство, за да се охладиш, си е чиста глупост.

Написа ВладиЧ на 21-Aug-2006 18:31