< HomePage | Снимки
<- Петък, 4 Август 2006 | Начална страница | Неделя, 6 Август 2006 ->
Събота, 5 Август 2006

Отивайки към Св.Константин попаднахме на кръг от рали Хеброс. Бях чул нещо по радиото за затворени пътища, но се надявах да става въпрос за неделя и да не ни хване.

Е, хвана ни.

Което си имаше добри страни, защото никога не бях гледал рали. Бръмчат яко - направо гърмят, движат се бързо, публиката е доста малоумна (и аз бях в нея), защото стои на опасни места и добре че не наблюдавахме катастрофи, иначе доста народ щеше да предаде богу дух както стояха от външната страна на завоя....

Ралито да го гледаш по телевизията, като че ли е по-забавно. Тук чакаш по три минути, за да видиш как някой избръмчава за 10 сек и после пак така. Друго си да ви качат и да ви "повозят" в рали автомобила.Пет минути возене и адреналин, после отваряйки вратата правите изпълнитение стил клиент возещ се в таксито от Taxi [1|2|3] и слизайки проклинате акъла, с който сте се качили при луд, да ви вози по криви планински пътища със 120-140 км/ч.

Дали някъде не предлагат подобно забавление? Искам да тествам поне, после ще видим.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

И на мен ми е мерак да се кача при някой луд... Возили са ме разни съзтезатели, ама все бивши, все за малко и то не в съзтезателна кола, а и нямаха възможност да се развихрят :(

Написа MacTeP на 09-Aug-2006 19:58


Незнам дали си фен на картинга (който разбира се едва ли може да се доближи до това, да караш истинска кола по този начин), но повечето хора които познавам, правят изпълнението с лудото каране дори след картинг :)

Написа Георги Т. на 09-Aug-2006 23:58


Фен съм на картинга, но ми е бавничко.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 10-Aug-2006 08:01


Жоре, като идваш в Пазарджик, обади се. Ще те срещна с Деси. Той ще ти покаже усещането, та макар и в града. Има и едно ATV, с него може и по баирите да се разкарате. :-)

Написа Коко на 10-Aug-2006 09:22