< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 20 Юли 2006 | Начална страница | Събота, 22 Юли 2006 ->
Петък, 21 Юли 2006

Въпреки, че в бг конституцията е заложено, че не може да се прави дискриминация по полови признаци, за да не останем по-назад от Ивропътъ вече имаме и специален закон против половата дискриминация. Няма лошо, мен лично ме урежда :) И аз обичам да ми отварят вратата и да носят нещо тежко вместо мен.

Още не съм се запознал в дълбочина с новия закон, но се надявам обидите на полова основа при каране на автомобил, да не са забранени, че тогава лошо ми се пише. Но пък от друга страна, нека вдине ръка този, които не определял /мислено или на глас/ шофьора на странно движещият се автомобил пред него като "и това ако не е някоя заспала ......, трамвай да стана", а подминавайки панически и забелязвайки, че всъщност зад волана е пухльо или деде с пенджури, да се поправя с "ебаси, тоя кара като някоя ..... /дума с четири букви и пет правописни грешки/".

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Аз определям такива шофьори с комбинация от двете "Това пред мен ако не е .... е п*д*р*ст" така след задминаване хвърлям един поглед и си казвам "Прав бях".

Написа Антон Тодоров на 24-Jul-2006 08:21