< HomePage | Снимки
<- Събота, 24 Юни 2006 | Начална страница | Понеделник, 26 Юни 2006 ->
Неделя, 25 Юни 2006

С помоща на Габо разгадах мистерията на открадната детска седалка и резервна гума от колата. Нещото, което ми светна лампата беше прецаканата ключалка на багажника. Явно е известен хак, че бъркането в тази ключалка, при определни обстоятелства и видове аларми води до блокиране на алармата, и което е по-интересно до отключване на вратите.

За втори път - да ви сера на алармите.

Чудно защо KIA не ми казаха за тази "хитрина", макар че им показах повредената ключалка, а те се направиха на луди. Или техните алармаджии не знаят за проблема или просто си замълчаха, за да не последва въпроса "е като знаете, защо не оправите проблема". Или май и те го карат на security through obscurity. Демек нека общата публика да не знае за проблема и ще се надяваме, някой от лошите да не научи. Все едно този метод работи, ебаси.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Смени хубавото Пежо с гадна KIA? ;-)

Написа teh на 26-Jun-2006 09:05


И пежото си имаше неговите проблеми, пък и беше мъничко (което в никакъв случай не е минус, но не ми върши работа вече).

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 26-Jun-2006 09:06


...така де, на женен мъж за какво му е малко купе-кабрио, то за други неща се ползва :-)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 26-Jun-2006 09:07


Поста е малко offtopic...
Купи си последният брой на в.Уикенд (жълта преса) и ще се видиш на снимка как ядеш кебачета (вероятно снимката е взета от твоя албум със снимки).А иначе статията разказва за цените по българското черноморие....

Написа Mitko на 26-Jun-2006 10:54


@Mitko: зная, виж коментарите от преди два дни :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 26-Jun-2006 11:08