< HomePage | Снимки
<- Сряда, 14 Юни 2006 | Начална страница | Петък, 16 Юни 2006 ->
Четвъртък, 15 Юни 2006

Успях да изгледам целия Farscape, заедно с мини сериите за завършек. Малко ми е тъжно, че свърши, защото имаше хляб в сериала макар и някои серии да бяха супер изсмукани от пръстите и сложени без да имат изобщо връзка с цялостната фабула. Иначе героите в сериала са оригинални (хинериеца ми е любимец), имаше много добри попадения като сценарии, а за куклите, грима и изобщо за изгледа на извънземните спокойно мога да кажа, че беше на най-високо ниво. Личи си добрата работа на студиото на Jim Henson.

Чувам, че Stargate SG-1 бил добър фантастичен сериал, но десет сезона ще ми дойда много нанагорно.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

SG-1 са все още 9 ;) наесен, живот и здраве, десетия :)
аз скоро ще свършвам 6-ти сезон и досега няма много епизоди, които да се явяват като пълнеж (2-3 досега). има голямо КПД сериалчето - препоръчвам :)

Написа stealth (www) на 21-Jun-2006 06:39


Сериалчето е много добро. Изгледал съм и деветте сезона и очаквам със много голямо нетърпение и десетия.

Написа Пламен Кьордов на 21-Jun-2006 13:21


Минисериите "Peacekeeper War" са заснети след огромния натиск на феновете за завърашване на сериала, който е бил преждевременно спрян (запазен трик на FoxTV). На мен лично ми се струват претупани и доста по-зле от оригинала.

Иначе, не се страхувай от големината на SG-1, струва си да се гледа. Трябва само да издържиш първи сезон, след това хваща правилната посока.

Написа Иван Кълвачев на 21-Jun-2006 20:04


Аз като може би най-големия фен на сериала не можеше да не го препоръчам. 9 са сезоните, 10-тия почва след 2 седмици, но дори и 9 няма да ги усетиш - аз лично съм ги гледал по 4 пъти а някои от култовите серии и повече пъти. Даже сега съм готов да си направя една от неделите на Старгейт маратон та да си припомня последните няколко сезона преди началото на 10тия сезон. Силно препоръчвам

Написа Георги Соколов на 21-Jun-2006 20:27


Ако си любител на научната фантастика и все още не си гледал Вавилон 5 (не открих никъде в Дневника да е споменаван) ти го препоръчвам горещо. Шест сезона (последният непълен) и шест филма, започнати в далечната 1993 година. Хубавото при него е, че историята е завършена преди стартирането на снимките - цялостното изграждане на персонажите и равномерното развитие на действието е впечатляващо.

Написа Георги на 21-Jun-2006 22:23