< HomePage | Снимки
<- Петък, 9 Юни 2006 | Начална страница | Неделя, 11 Юни 2006 ->
Събота, 10 Юни 2006

За първи път изведох Юлиана сам на разходка и разходката ще бъде запомнена със страшния дъжд, които ни валя. Добре че количката е с екстри и върху малката не успя да попадне и една капка дъжд. За мен обаче чадъра беше безполезен, тъй като пътищата се бяха превърнали в реки и се наложи да газя тук и там. В крайна сметка след като се прибрахме, дрехите ми бяха мокри като че ли съм се къпал с тях.

Преди да завали сериозно, разгледах новият Sofia Mall и честно казано не съм впечатлен. IMAX киното не е готово, няма интересни магазини (интересни = такива от които да ми се иска да си купя нещо), асансьорите са малко, малки и не особено подходящи за хора с колички, а отгоре на това половината отиват само до първи етаж и ако се объркате да се качите в тях, след това трябва да търсите втори асансьор.

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Бих казал че не е точно определено това. .асансиорите са точно за инвалиди , стълбищата и асансиорите са достатачно ако забеляза още асансиори се очакжа да тругнат към кулата на София.Imax е готов но не пускат хора вътре защото допалнително се тества апаратурата.НЯма да споменавам колко пари стува това чудо и ако не тругне идеялно как ще станеме за смях ;) А виж това з амагазините е личн избор лично на мене Kenvelo , Intersport , FOX и оптиките с ами 4удесни на едно място ;) така че все пак си струва да се види - въпрос на избор ;)

Написа a1ex на 24-Jun-2006 18:18