< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 8 Юни 2006 | Начална страница | Събота, 10 Юни 2006 ->
Петък, 9 Юни 2006

НоваТВ продължава с голяма преднина да държи първото място по олигофренски предавания. Какво да се прави, на тази гръцка телевизия основната им целева група са ниско-интелигентно-турба-чалга-просташкото народонаселение и добре са се прицелили, защото то е преобладаващо.

Поредната измислица на НоваТВ, естествено пак идва от ГлобалФилмс, които стоят зад други подобни "хитове" като уникално НЕзабавното, но с претенции, "Господари на ефира" и мега тъпото "Имаш поща". Най-новото предаване "Нощта на аматьорите" отново е парад на бездарието и посредствеността (да забелязвате схемата?). В него излизат някакви хванати от улицата, за да се състезават кой пее най-зле или кой ще направи най-голямата глупост в ефир. Нищо чудно утре някой да си забие две пера в гъза и да почне да се прави на жар птица и това да е топ забавлението излъчено по Нова и новините им в 19:15 (да ви е....). Оценката на "талантите" се прави от платена публика, която свирка с тромби или тропа по тенджери, а освен НЕзабавния Рачков (тия нямат ли други водещи, дге) кой знае защо за водеща са набутали и една от русите пачи, която се мотаеше и в БайБрадър. Ай сиктир бре, сменете малко репертоара.

bTV да не остане по-назад яко бичи циганска музика в реклами на продукти, които никога повече няма да си купя (не че някога съм си ги купувал), а кАнал едно за пореден път се изсират върху излъчванията на мачове на живо (горкото световно), като са забравили да си платят за надписи по време на мача и драгия зрител се налага да превключва на ZDF, за да разбере колко на колко е резултата, кой играе и колко време е изминало. И тия са едни професионалисти, да ти се доплаче. Толкова са се превъзбудили, че трима коментатори говорят един през друг.

Както съм следващата седмица в отпуска, ще гледам много да не се задържам пред телевизора да не ми стане нещо от нерви. Баста.

[ Коментари: 13 ]
Коментари

Петър Василев - смотаняк але але ....... не мога да ги понасям затва mute му е майката ...

Написа Alex на 10-Jun-2006 10:07


Започна се - Световното първенство по футбол отново прикова по-голямата част от населението пред телевизорите вкъщи, в някоя кръчма или в киното (да, и там излъчват мачове). И сега за нас (тези, които не се интересуваме от футбол) улиците са свободни, а покрай тях и някои други неща :)

На мнение съм, че независимо дали е Нова ТВ, бТВ или Канал 1 качествените им стойности са приведени до едно ниво, а именно -- нула -- така че по-горе описаните нововъедения не ме учудват.

Като че ли за гледане останаха само - Discovery, Animal Planet, Explorer, National Geographic и History.

Написа Стоилов (www) на 10-Jun-2006 11:54


Традицията продължава. Пускат някои забравени или световно неизвестни във реалити предаване, правят ги 'звезди' и после ги пускат в новините си хипер-турбо-мега интерестни продукции с надеждата че българина ще се навие да го гледа 'щото предаването го води някой от ББ/Стар Академи. То поне реалити предаванията да им бяха малко интерестни като немския или английския Биг Брадър.

А за Кавал 1 те от едно време не показват кой играе, коя минута е мача, какъв е резултата. Пълни чукундури...

Написа cable на 10-Jun-2006 14:50


Докато някой гледаха мачове... други танцуваха пред НДК ;) viva la salsa...

Написа Voyager на 10-Jun-2006 19:39


Аз съм много доволен от коментаторите на F1 по bTV. За разлика от тези на РингTV, знаят за какво става въпрос.

Написа Росен Недялков (www) на 11-Jun-2006 13:56


Аз пък най-много се дразня на намаления звук от стадионите. Гледам Англия-Парагвай и се чудя, каква е тази тиха английска публика?! Превключвайки на ZDF стана ясно, че те викат и пеят като за световно, а наш'те така го изрязали, че все едно гледам театър. Еми догледах мача по ZDF...

Написа Д. Янев на 12-Jun-2006 07:08


Кой, Калин Катев ли знае за какво става въпрос? Или Петър Василев? Ха-ха-ха! Явно К1 нямат кой да им коментира и са вдигнали пенсионерите от пейката пред блока!"Айде довиждане драги слушатели!

Написа IVO на 12-Jun-2006 09:32


Ама като не ви харесва, не гледайте! Някой да ви кара на сила?

Написа Георги Тодоров на 12-Jun-2006 14:28


Ми не гледам, ама ме е жал за другите, които гледат и страдат от олигофренията на излъчваното. Така че приеми, горното като community service. :-)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 12-Jun-2006 14:36


абе момчета, има буквички, пише и резултат по мачовете ... че и мачове има даже по канала... и като сбъркат името на някой футболист ..хорат се извиняват.... и продължават до следващата грешка... после пак се извиняват и пак ...продължават ...
и накрая аз без да им се извинявам извършвам ctrl + C

Написа Господинов на 13-Jun-2006 17:55


Да, вече има. Добавиха първо резултата, после кои играят, а снес гледам, че са добавили и часовник. Защо така на час по лъжичка, само те си знаят.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 13-Jun-2006 18:10


Voyager Esso!
Aaaaaaaaina mas!

Написа Ивелин Иванов на 13-Jun-2006 20:12


"... в това число добре познатата конвенционална телефония PSTN - Public Switched Telephone System и ..."

s/System/Network/

Написа teh на 14-Jun-2006 07:07