< HomePage | Снимки
<- Неделя, 21 Май 2006 | Начална страница | Вторник, 23 Май 2006 ->
Понеделник, 22 Май 2006

Абитуриентите, хайде малко по оригинално, че с тези едно, две, три.... ставате вече банални. Като ви се вика, поне викайте различни работи, за да му е интересно на човек. Примерно викайте Еееедноооо-Дванайсееееет или ДуЗиНаааааа или ПроСтиСмееееее!

Като ви слушам и ви гледам идиотизмите по улиците ми се ще да почна да викам вариация на провикванията на пича от Kad porastem bicu kengur - "ЕБЕТЕ СЕ АБИТУРИЕНТИ!".

Дано тази година да няма паднали от коли и потрешени кратуни. Макар и празни, има надежда /макар и малка/ за тях.

[ Коментари: 20 ]
Коментари

Абе не знам на мене ли ми се струва само но тази година като чели е много по спокойна от миналата.Специално миналата година си беше порнография отвсякъде но ще видим дали няма да се появи някой клип като миналата (:

Написа Александър Рачев на 22-May-2006 17:13


Ахам, и кат са капичне някой пиян абитуриент през прозореца, па мине целата процесия през него и го направи на плакат двумерен, тогава ша са сетат дупетатите "Вай, глей кво стана, дайте да осъдим некой"

Написа Gabo (www) на 22-May-2006 17:43


Като че ли вие не сте били абитуриенти... :) Много бързо остарявате ;)...

Написа Vlady (www) на 22-May-2006 18:04


@александър: И аз чакам клиповете :) Вярно миналата година се бяха разпищолили повече, но тази може би заканата на полицайте, че ги гледат на камерите и ще глобяват ги е поукротила (не ми се вярва).

Рано да се каже "по-слаба" или "по-силна" ще е годината, защото още не е минал 24-ти, а тогава са най-многото балове. Поживем, увидим.

@vlady: естествено, че сме били ама при нас нямаше висене от коли и ревове като на ранени мечки. Сигурно сме били по-захлупени :) Тези модерни неща (да се държиш като да ти липсват първите седем години) аз не ги разбирам.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-May-2006 18:09


аз пък не мога да разбера кретенията да иде целия випуск на морето да потрошат сума ти пари (повечето сабирани с пот от маиките им и от бащите им) да се добият от път за едно голо напиване ..
Селяндурщината да покажеш пияницата си, да пръснеш пари по костюми, път и разкош вместо да се намери наи добрия начин за едно добро и весело изкарване с приятен спомен ??

Написа Samyil (www) на 22-May-2006 19:56


И аз им се чудя на акъла. Сравнително скоро завърших, но не сме викали 1,2,3 и т.н. Доста малоумно ми звучи. Иначе че е един път в живота е едно на ръка. Само дано няма фатални последствия за някои, че гледам тате се е погрижил за нова колица. Я Кайенче, я нещо друго.

Написа Николай Бунев на 22-May-2006 21:31


Тази година и аз завърших. Понеже ги мразя тези работи за които пишеш и затова по улиците го карахме по-спокойно. Поне в нашата кола не сме се провесвали от прозорците :) Иначе мога да напиша цяла статия за вечерта (и нощта), но ще пострада имиджа на някои таксиджии и заведения и все още се чудя.

Написа Илия (www) на 23-May-2006 11:07


В Пз тази година виждам нещо ново. Оказва се, че тези, дето са избрали "Тракия" за своя бал небрежно са се прецакали и не могат да се показват през прозорците на колите, за да дишат чист въздух. Един полицай с камера (от онези 143 килограмовите, дето работят с VHS касети) застава към 6 часа вечерта откъм Скропиото и записва пристигащите на паркинга пред ресторанта коли. Мдааа, гледат хората и съблюдават.

Написа iassen на 23-May-2006 21:04


Тук в Русе е кошмарно. Изхитриха се тази година и вместо да реват с пълни гърла младежи и девойки се вживяват в ролята на футболни съдии и надуват свирки (поне да свиреха на правилните инструменти).
Едно кафе не можеш да изпиеш на центъра без да ти надуя главата.
Отделно си стърчат през прозорците без да се чувстват обезспокоявани.
Полицията трябва да им насвие сърмите след баловете. И аз бях абитюриент преди 7 години ама не беше толкова идиотско положението :)

Написа krassyo (www) на 24-May-2006 04:04


Не мисля, че си прав. Снощи бях абитуриент и колата ни беше блъсната. От един нормален средностатистически шофьор на един червен сфетофар, който явно човекът зад нас не видя. Не са виновни (само) абитуриентите за катастрофите. Бях пил преди това и ме караше мой приятел. По принцип шофьори са и родителите. Кой родител ше си остави детето да излезе през прозореца? Еми не са много.
А за виковете - можем - викаме. Това е нашият ден. Не претендираме за оригиналност, нито искаме да ни разбирате. Просто не критикувайте безцелно. Изразяваме си радостта. На 19 сме. След това се очаква да пораснем, не преди това. А и абитуриентският бал е веднъж в живота :)

Написа Димитър на 24-May-2006 10:48


Че кой казва, че само абитуриентите са виновни за катастрофите? А за радостта и празнуването, празнувайте, скоро ще разберете, че не е имало за какво и колко глупаво е да се правиш на идиот.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 24-May-2006 12:08


Грешни вариации при изписване (и изговаряне) на названието на завършилите средното си образование младежи - абитЮренти, абитУренти.
Правилно - абитУРИЕнти.
С пожелание да станат абсолвенти! :)

Написа Сиси Чорбаджийска на 24-May-2006 15:52


до @Димитър, че и другите абитУРИЕнти, дето веднъж били на 18-19, е добре и аз съм бил на 18 веднъж, лошо няма, но улицата на която живея е точно до сбирките на тези като вас, от 1 седмица (а това е всяка година) се започват луди свиркания, викания и прочее, от 9 сутринта, често до 2-3 през ноща, ВСЕКИ ДЕН, повярвай ми ИЗНЕРВЯЩО е, за мен няма значение че хората са различни. А полицията може да е и с камери, ама седи и нищо не прави.

Написа Gabo (www) на 24-May-2006 16:47


Вчера бях свидетел на едно ПТП с участието на абитуриенти, за радост без жертви. Горкото Пежо ... как беше вдлъбнато отпреде ... внимавайте и помнете Driving and Drinking don't mix

Написа Alex на 24-May-2006 20:37


И за мен това всичкото е голяма глупост... Миналата година трябваше да съм абиТУТентЧИ, ама нещо не ми се празнуваше с моя клас... и слава богу. Освен че пръснаха парите на мама и татИ почти всички бяха МЕГА пияни и друсани. Не че не пия, не че не съм пробвал и аз разни работи... ама не, мисля че това е начина да си изкараш добре.
А и най се дразния когато някой постоянно ми мърмори че нямал пари, а изсипва примерно 500 лева за костюмче, 200 лева за ланец, 100 лева за обувки които са му СУПЕР неудобни и тн... Няма да изброявам колко пари се дават за глупости... Ама то като не си ги изкарвал ти е лесно. Типично по български: "на гол тумбак, чифте пищови"

Написа MacTeP на 25-May-2006 15:30


Човек един път в живота става на 18 год, и един път в живота става на 81 год.
Въпреки че второто събитие е доста по-рядко срещано в живота, то интересно защо, не се приема с подобни бури от чувства и празнества?!?!

Написа ВладиЧ на 25-May-2006 15:32


Много са ми смешни всички абитуриенти, които беснеят из града, облечени във вечерно облекло. Пак добре, че кринолините и шлейфовете поизлязоха от мода, че те пък хич не бяха на място. Ами като им се тъпее, да си го правят по дънки, както са свикнали. Просто са страхотна гледка - изтупани дами и господа, пипнати от - до, се кискат и крякат като дечица, каквито явно все още са. Защо беснеят като за последно, нали човек цял живот си купонясва? Даже студентските купони са много по-здрави от ученическите. Ама да са живи и здрави всичките, и на тях ще им се върне, като станат мами и татковци.

Написа Elena (www) на 26-May-2006 10:37


Gabo : за сефте чувам за абитуриенти, които викат от 9 сутринта. Ние викахме около 19:30 когато пристигнахме, после в хотела и дискотеката. На последните 2 места не вярвам да сме пречели на никой.
Elena (и не само) : пак не мога да разбера какво сме ви направили абитуриентите. Не сте ли били и вие абитуриенти ? И нали това е целта на абитуриентския бал - да бъдем специални - ЕДИН ден, защото той, абитуриентския бал, е ЕДИН път.
И благодаря за пожеланията, ще чакам "да ми се върне", но дотогава ще си правя купона и ще си живея живота. А за всяко нещо си има време - когато ми дойде моето - ще си стана татко и не вярвам да ми е лошо :)
Поздрави на всички възрастни, да сте живи и здрави и не убивайте детското в себе си :)))

Написа Димитър (www) на 27-May-2006 11:21


Аз пък секи път като ги слушам как викат си мисля да не се увлекат и да си продължат ... 13, 14, 15 ..... :)

Написа Alex на 28-May-2006 11:53


http://dnevnik.bg/show/?storyid=265231

В графата "Избрано от интернет форумите" има доста цитати от този блог.

Написа Драгомир Николов на 05-Jun-2006 10:29