< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 18 Май 2006 | Начална страница | Събота, 20 Май 2006 ->
Петък, 19 Май 2006

Някой ден ако добавя категории в дневника една от първите ще е "криворазбраната политическа коректност". Тази категория ще е изпълнена с псувни и нервене заради глупостите, които се пишат/говорят/правят в името на ПК.

Слушам днес новините по bTV и научавам, че Сидни Поатие бил награден от Френската академия за филмово изкуство за това, че направил много за приемането на АФРО АМЕРИКАНСКИТЕ актьори в Холивуд. Пропускайки очевидният въпрос, какво ги ебе Френската академия за Холивуд, че ще награждава Сидни Поатие, нещото което ми се набива в очи е АФРО АМЕРИКАНЩИНАТА.

Че Сидни е черен като кюмюр това е ясно, че е АМЕРИКАНЕЦ ок, ама АФРО АМЕРИКАНЕЦ той не е. Значи г-да селяни френски или отвъд океана, ако някой е черен това не значи, че е АФРО АМЕРИКАНЕЦ. Има и други черни хора на този свят.

Ето например Сидни Поатие е роден на Бахамите.

[ Коментари: 7 ]
Коментари

Гледам четеш Мадокс, лошо няма. Но давай кредити.

Написа Гуру на 22-May-2006 15:01


Да чета Мадокс, но горното няма общо с:
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=your_stupid_ideas

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-May-2006 15:02


Дали? Мене ми се струва съвсем същото. Доста по-скучно де, но разбира се Мадокс е класа, трудно се копира 1:1.

Чел ли си това?
http://maddox.xmission.com/c.cgi?u=radio_hack%22

Пича изрично е казал да не се ползват негови идеи. Ти нали много мрънкаше за свобода, права, лицензи... как ще коментираш? Когато ти е изгодно, крадеш чужда интелектуална собственост, когато не ти е, мрънкаш за същото?

Написа Гуру на 22-May-2006 15:22


Да чел съм и това писание на Maddox, както и всички останали негови неща. Ако твърдиш, че идеята за горното писание идва от Maddox си в грешка. Идеята идва от това, което чух като новина по телевизията. Повтарям бавно, за да ме разбереш - ДА зная че и Maddox е писал по темата и НЕ, това не означава, че горното има общо с неговото писание.

А за интелектуална собственост по-добре не говори, защото като гледам какво си написал, май хал хабер си нямаш какво се включва в това измислено понятие.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-May-2006 15:26


Хаха, ок, о мощни бели Лорде на познанието.

Написа Гуру на 22-May-2006 15:48


Увлекателно състезание се получи на третия ден от съревнованието по фигурно пързаляне за двойки.
Сензационна програма бяха подготвили американските фигуристи.
Те представиха чернокожи мъже-хомосексуалисти, които 30 минути показваха на леда силна привързаност, любов и страстен полов акт.
Поради съображения за политкоректност и във връзка с новите тенденции в спорта, именно тази двойка спечели първото място и златните медали, макар дори и американските наблюдатели да отбелязаха, че "не беше лошо да си сложат и кънките, все пак"

Написа Gabo (www) на 22-May-2006 17:39


@гуру: мерси Татанка, о велики Йотанка ;)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-May-2006 18:03