< HomePage | Снимки
<- Неделя, 14 Май 2006 | Начална страница | Вторник, 16 Май 2006 ->
Понеделник, 15 Май 2006

Още една причина да не гледам НоваТВ е, че глупаците от ВипБрадър и другите лешпери около тях ги разкараха из всяка игра и предаване на телевизията като мечки на показ. Толкова ли се свършиха интересните хора, че въртят все едни и същи /смотани/ муцуни.

И защо Райкова може да взема 75 бона от Нова, а чичето дето навремето изкара сто бона в Стани Богат не му ги дадоха, защото дъщеря му работела в телевизията? За някои може, а за други не, а?

Милата Венета със 75 бона щяла да си купи апартамент. С тази смешна сума как смята да успее да изпълни мечтата на всеки селянин за апартамент в София, хич не ми е ясно.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Абе все ще и стигнат парите за апартамен не забравяй, че и от стани космат както аз му казвам спечели 500лв. ==).Но нова телевизия си доказаха през годините, че дават награди само на техни хора.В Big Brother 1 ако съм прав се извадиха доказани факти, че сценаристите и Ники Кънчев са били лятото на почивка в хотела на победителя(лятото преди да започне BB).Но в среавнение с другите телевизионни програми Нова най ми харесват защото са подписали договори за най-големите REALITY шоута по света както и по други причини

Написа Александър Рачев на 16-May-2006 19:12


Защо ги показват ли? Защото са сключили договори и сега ще ги развеждат като маймунки на синджир по всичките си предавания.

Написа Коко на 16-May-2006 22:00


Adobe са изкарали някакъв нов продукт за обработка на цифрови изображения - Adobe Lightroom. Засега е само за Mac, за в бъдеще ще има и Windows версия, а да се надяваме, че и Linux няма да бъде подминат (едва ли ще е толкова трудно прехвърлянето от Mac на Linux). Ето препратка към представането на страницата на O'Reilly Digital Media и още една за сваляне на beta версията за Mac:

http://digitalmedia.oreilly.com/lightroom/
http://labs.adobe.com/tec hnologies/lightroom/?sdid=ERSL#

Георги, ако имаш време и желание, можеш ли да пробваш този софтуер и да споделиш впечатленията си.

Поздрави,
Емил

Написа Емил Димитров на 17-May-2006 10:08


Ами те са точно това... мечки на синджир (макар че сравнението е неблагопроятно за мечките), клоуните, идиотите, смешниците и пр.
Какво можем да кажем по темата освен "изключи си телевизора?"
Има единици предавания и програми, които да си заслужават и стават все по-малко и по-малко... което е твърде тъжно.

Написа Eneya (www) на 17-May-2006 14:26