< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 30 Март 2006 | Начална страница | Събота, 1 Април 2006 ->
Петък, 31 Март 2006

Новият сезон на Southpark започва брутално с разкарването на Chef от сериала. Проблема идва от това, че актьора озвучаващ Chef е сциентолог, пък гадния култ и малоумните му последователи (cough Tom Cruse...cough John Travolta) много се изнервиха от последната серия за тях в миналия сезон и дори се опитаха да спрат излъчването й. Даже тъпака Круз заплаши Юнивърсъл, че ако не спрат излъчването щял да прекрати рекламата на новият му филм Мисията Невъзможна 3. Отделно пича, който озвучава Chef започна да мрънка, че авторите на сериала не били почитали религиозната свобода и се гаврели с вярванията на хората.

Коментара на Трей и Мат по повод претенциите на Chef, беше простичък - "защо ли не ти пречеше да си осребряваш чека за сериите в които се гаврехме с християните, будистите, юдейте и т.н. Cut the crap".

Все пак не са се разбрали, защото са решили да разкарат Chef от сериала. И то какво разкарване! Типично довиждане в Southpark стил! :-) Първо го изкараха brainwashed педофил, след това падна от мост и се потроши и докато лъв и мечка го разкъсваха беше застрелян няколко пъти и в крайна сметка умирайки се насра. Цялото това на фона на тънка гавра със сциентолозите.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Имаш пред вид Chef, нали?

Написа Георги Тодоров на 31-Mar-2006 10:13


Уф, днес постоянно правя елементарни грешки. Fixed.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 31-Mar-2006 10:20


Не знаех че Исаак Хайес е Сциентолог? То по името му по-скоро изглежда да е евреин, макар да е черен (има и етиопски евреи). Както и да е, поразтарсих се учуден от този факт и намерих интервю (изключая разни коментари по форуми), в което казва че не е сциентолог. Та съм учуден от този факт. Разследването ще продължи...

Написа Делян на 05-Apr-2006 14:31