< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 27 Март 2006 | Начална страница | Сряда, 29 Март 2006 ->
Вторник, 28 Март 2006

Приятел днес правилно отбеляза, че толкова съм се вдал в .бг действителността, че очаквам отвсякъде пречки и проблеми. За мое голямо щастие при контактите със застрахователите (преди Алианц, сега БулИнс) на колите ми, проблеми нямам. И съм доста изненадан от този факт. Когато трябваше да се плаща за Пежото, Алианц не гъкнаха, а преведоха парите като пичове, сега за Киа-та същото при БулИнс. Отивам, оглеждат, констатират и направо пишат "за подмяна", което няма как да не ме радва, защото колата е нова все пак.

В крайна сметка ще ми сменят предното стъкло, а втората добра новина за деня дойде от сервиза, в които казаха "няма проблеми местим лепенките". Всъщност лепенките ми бяха по-голямата болка, защото ако не ги местеха се връщам към първото изречение и започваха проблемите с ходене до държавните институции, което винаги е супер стресиращо изживяване, свързано с колосална загуба на време и пари за бутане тук и там.

Добре че редовно имам рождени дни, а на такъв празник как да не почерпиш ;-)

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Обърни внимание на часта от полиците наречена частична кражба и не мисля, че ще си толкова щастлив от тях, но то да не се налага.

Написа Пейо (www) на 29-Mar-2006 19:49


Знам за имащото го само в България "противозаконно отнемане", но това чудо "частична кражба" не зная какво е. Пейо, я ме светни малко.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 29-Mar-2006 23:24


Примерно, ако ти откраднат само част от двигателя или отделна част. Не разбирам от коли, но може да се пробваш с телефонно обаждане и да попиташ дали ще те обезщетят, ако ти свият само един компонент.

Написа Пейо (www) на 30-Mar-2006 04:13