< HomePage | Снимки
<- Неделя, 26 Март 2006 | Начална страница | Вторник, 28 Март 2006 ->
Понеделник, 27 Март 2006

Преди време гледах отгоре-отгоре една серия на Futurama и не бях особено впечатлен. Даже честно да си кажа, тогава бих се изказал негативно за филмчето. Стори и се някак си глуповато и изобщо не забавно.

Днес обаче мнението ми е точно обратното след като изгледах всички серии от първи сезон без прекъсване. Futurama е супер яко филмче и силно препоръчвам гледането му. Хумора е доста по-пиперлив от The Simpsons, който със своите 17 сезона започва да прилича на бразилски сериал.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Еее, Жоро, ти чак сега ли откри Futurama :) Сега остана да кажеш, че не си попадал и на Family guy и Drawn Together, и ще трябва да ти организираме просветителски семинар :)

Написа Васил Колев (www) на 29-Mar-2006 07:28


Не, не съм ги гледал.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 29-Mar-2006 07:33


Futurama е доста приятен сериал. Ако споделиш от къде намери всички серии, ще е супер. Иначе другите споменати сериали на създателя на The Simpsons също си струват.

Написа Ростислав (www) на 29-Mar-2006 20:34


@Ростислав: За съжаление нямам в наличност всички сезони, но могат да се намерят из mininova.org. За по-бързичко в България пък ги има на torrents.linkos.bg. От там дръпнах пети и първи сезон.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 29-Mar-2006 23:22


Ако си гледал серия на Futurama от трети или особено четвърти сезон, може и да не ти хареса. Леко ги развалят към края, но филмчето си е добро. Наскоро гледах отново The Simpsons (след няколкогодишно прекъсване) и не ми харесва вече. Много е... поучително някак. Подозирах че има 10 сезона, но 17?! Гледах епизод от по-късните сезони и е много далеч от хубостта на първите. Futurama e златната среда. После стигаме до Family Guy, от който гледах един епизод и меко казано се отвратих... Говорещо куче, бебе чукундур, дебел простак, несвързани "майтапи" тип "Ти ли го уби този? Ама така не се прави, моето момче." и куп американски хумор.

А за Futurama - http://store3.data.bg/futurama/ Не гледайте, че пише 4 сезона - всички епизоди са си там, просто са групирани по-различно.

Малко късно виждам поста, ама карай. :)

Написа Ивайло (www) на 31-Mar-2006 21:23